28 / 03 / 2024

Millenium Park'ta son etap satışta! 680 bin dolara!

Millenium Park'ta son etap satışta! 680 bin dolara!

Milleniumpark, İstanbul'un gözde, el değmemiş ve hızla değer kazanan yerleşim alanı Akfırat Tepeören'de bulunuyor



Buradaki arazilerin imar izni sadece villa yapımına açık. Yani gecekondulaşmaya ve çarpık kentleşmeye kapalı. Şehrin kalabalığından ve karmaşasından uzak ama kaliteli bir yaşamın gereklerine yakın.

3 farklı tipde inşa edilen PLATİNİUM 497 M2 ,TİTANİUM 361 M2,QUANTİUM 367 M2 oluşan son etap  satışta. 680 bin $ ile 900 bin $ fiyat aralığında satışa sunulmuştur.

Sabiha Gökçen Havaalanına ve otobana birkaç dakikalık uzaklıkta. Formula 1 pistine ise sadece 5 km. Çevresinde Koç Lisesi ve Sabancı Üniversitesi gibi modern eğitim kurumlarının da bulunduğu Milleniumpark; doğanın içinde size özel bir düş.

Toplam 282.000 m2 üzerine kurulu Milleniumpark'taki 219 villanın her biri ortalama 1.287 m2lik kullanım alanına sahip. Villaların birbirine uzaklığı, özel yaşama gerekli özeni gösterecek şekilde konumlandırıldı.

BETONA VEDA
Konutlar sadece mimari yapılar değildir. Bir somunun yuvaya oturması gibi eksiksiz ve tam bir uyumla kullanıcısını içine kabul eden özel yaşam alanlarıdır. Bu anlayıştan yola çıkarak, Milleniumpark'ta insanlar için ideal yaşam alanları oluşturduk...

Milleniumpark'ta kalite hep en üst düzeyde tutuldu. Villaların estetiği kadar işlevine de önem verildi. İç, dış mimaride kullanılan bütün parçalar, tıpkı yeni mobilyalar gibi milimetrik bir kesinlikte, pürüzsüz ve eksiksiz olarak bir araya getirildi, birleştirildi. Böylece kendi içinde hiçbir fazlalık ve kusur barındırmayan, rafine yaşam alanı oluştu.

Gökdelen yapı tekniği kullanılarak inşa edilen Milleniumpark'ın mimarisi kadar yapımındaki malzemeler çok özel. Beton, çivi ve kaynak kullanılmadan inşa edilen bu villaların ana malzemesi çelik. Yurtdışından özel olarak ithal edilen bu yapı çeliği, içte ve dışta ahşabın yumuşaklığıyla harmanlanıyor. Her villada ortalama 755 m2 ahşap kullanılıyor. Neme, çürümeye, her türlü dış etkiye ve deformasyona karşı dayanıklı olan bu özel ahşapla kaplanıyor. Ortaya doğallığın ve teknolojinin yalın bir bileşimi olan Millenium Park villaları çıkıyor. 

Dayanıklı ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra, geleceğin çizgileri de tasarımında taşıyan Milleniumpark, modern insanlar için yeni ve saygın bir yaşam çözümü 

DOĞUŞTAN AKILLI EVLER
Milleniumpark'ta akıllı ev sistemi teknolojisi villalarınıza sonradan eklenen bir lüks değil. Yapım aşamasında, villaların tüm altyapısı yüksek teknolojinin gereklerini yerine getirecek şekilde oluşturuldu. Teknolojinin yaşamımızın bir artısı değil, bir parçası olduğu gerçeğinden yola çıkıldı ve villalar doğuşkan akıllı ve gelişmiş olarak güçlendirildi.

Milleniumpark'ın akıllı villalarının elektronik kontrol sistemleri yapı tesisatınızın gereksinimlerine en iyi şekilde cevap veriyor. Doğayı ve çevreyi koruyan bu teknoloji; ısıtma sistemleri, elektronik ev aletleri, havalandırma, aydınlatma sistemleri gibi villanızdaki cihazların, en az yakıt ve elektrik harcayacak şekilde çalışmasını sağlıyor. Tek bir tuşla ışıklandırmayı ayarlıyor, odaların ısısını düzenliyor. 

Sizin hareketlerinizi algılayabilen Multisensor Light Control sistemi sayesinde, gece ışıkları sizin yerinize açıyor, kapatıyor. 

Milleniumpark villalarının tümü yangın, gaz kaçağı, su basması ve hırsızlık gibi tehlikeleri, sensörleri kullanarak kontrol altında tutuyor. Ayrıca herhangi bir aksilikte 24 saat aktif güvenlik sistemi, Milleniumpark'taki güvenlik merkezine ve cep telefonunuzdan size haber veriyor. Gerektiğinde villanızın elektriğini, suyunu, doğalgazını otomatik olarak kapatıyor.

Villalarda bulunan dijital altyapılı görüntülü diyafon sistemi sayesinde ana girişe bağlanabiliyor ve misafirleriniz için görüntülü onay verebiliyorsunuz. Ayrıca, bu sistem sayesinde diğer villalardaki komşularınızla da konuşuyor, haberleşiyorsunuz. 
 www.milleniumparkvilla.com
0216304 01 00

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Milleniumpark'ta son etap satışa çıktı

Yıldırım İnşaat tarafından Akfırat Tepeören´de inşa edilen Milleniumpark´ın son etabı satışa çıktı. Toplam 282 bin metrekare yüzölçümü üzerinde inşa edilen Milleniumpark´ta inşa edilen 219 villa dan satışta 21 tanesi kaldı.

Özel yaşama saygılı mesafe

Her birisi ortalama bin 287 metrekare kullanım alanına sahip olan villaların birbirine olan uzaklığı nın, özel yaşama özen gösterecek şekilde konumlandırıldığını belirten Proje Müdürü Sami Eraslan, bu arazinin ayrıcalıklı bir durumu olduğunu söyledi. Milleniumpark´ın kurulduğu arazinin imar izni açısından sadece villa yapımına açık olduğunu belirten Eraslan, "Burası gecekondulaşmaya ve çarpık kentleşmeye kapalı. Şehrin kalabalığından ve karmaşasından uzak laşıp kaliteli bir yaşam kurmak isteyenlere hitap ediyor" diye konuştu.
Milleniumpark´ta satışı devam eden son etaptaki villalar, 797 metrekarelik Platinium , 361 metrekarelik Titanium ve 367 metrekarelik Quantium olmak üzere 3 farklı tipte inşa edildi. Villalar 680 bin dolar ile 900 bin dolar fiyat aralığında satışa sunuldu.
Projenin gerçekleştiği alanın gelecek vaat ettiğine ve yerleşime açık olduğuna dikkat çeken Eraslan, "Sabiha Gökçen Havaalanına ve otobana birkaç dakikalık uzaklıkta. Formula 1 pistine ise sadece 5 k ilometre mesafede. Çevresinde Koç Lisesi ve Sabancı Üniversitesi gibi eğitim kurumları yer alıyor" dedi.

Betona veda

Villaların yapımında betona veda ettiklerini ve ileri teknoloji kullanıldığını belirten Eraslan, "Gökdelen yapı tekniği kullanılarak inşa edilen Milleniumpark'ın mimarisi kadar yapımındaki malzemeler özel olarak seçildi. Beton, çivi ve kaynak kullanılmadan inşa edilen bu villaların ana malzemesini çelik oluşturdu. Yurtdışından özel olarak ithal edilen bu yapı çeliği, içte ve dışta ahşabın yumuşaklığıyla harmanlandırıldı. Her villada ortalama 755 metrekare ahşap kullanıldı" dedi.

Mimarinin yanısıra villalarda akıllı ev sisteminin de kurulduğunu söyleyen Eraslan, "Akıllı villalarının elektronik kontrol sistemleri yapı tesisatının gereksinimlerine en iyi şekilde cevap ver ecek şekilde konumlandırıldı. Doğayı ve çevreyi koruyan bu teknoloji ile ısıtma sistemleri, elektronik ev aletleri, havalandırma ve aydınlatma sistemleri konutta en az yakıt ve elektrik harcayacak şekilde çalışıyor" dedi.
Milliyet


Geri Dön