25 / 04 / 2024

Miller Yapı’dan kampanya! 24 ay kira garantisi!

Miller Yapı’dan kampanya! 24 ay kira garantisi!

Miller Yapı kampanya başlattı. Projede 24 ay kira garantisi fırsatı sunuluyor. Çanakkale’de Miller Yapı tarafından hayata geçirilen Miller Style konutlarında 24 ay kira garantili kampanya başlatıldı. Örnek daire tipi 3+1 Daire olarak dizayn edildi.



Kampanya kapsamında daire sahibi olacaklara 2 bin lira ile 3 bin lira arasında kira garantisi fırsatının yanında 36 ay 0 peşinat  %0 faiz oranı ve kişiye özel ödeme planı gibi birçok cazip seçenekli  fırsatlar yaratıldı.

Eksiksiz bir yaşam modeli ile ihtiyaç duyduğunuz tüm olanakları bünyesinde barındıran Miller Style    sosyal donatılarıyla da  ayrıcalıklı yaşam alanı sunuyor. Açık  kapalı yüzme havuzları, masaj salonları, kuaför, fitness salonları, sauna, kar odası, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları ve cafeler bulunuyor.  



Miller Style Evleri’nin Örnek Dairesi Hazır!

Örnek daire tipi 3+1 Daire olarak dizayn edildi.



Çanakkale ve çevresinin gelişmesinde yıllardır çok önemli bir rol oynayan Miller Grup,Türkiye’nin en çok gelişen illerinden biri olan Çanakkale’de  çizdiği yaşam stiliyle fark oluşturmaya hazırlanıyor.


Satışına devam edilen Miller Style projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2015 Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.



Geri Dön