24 / 04 / 2024

Milli Emlak Antalya ve İzmir'de gayrimenkul satacak

Milli Emlak Antalya ve İzmir'de gayrimenkul satacak

Milli Emlak, Antalya'nın Alanya ilçesinde bulunan tarlayı, İzmir'in Narlıdere ve Urla ilçelerinde bulunan arsa ve tarlayı satışa çıkardı



İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ile Antalya İli Alanya İlçesi Malmüdürlüğü muhtelif taşınmazların satışı için ihale açtı. Alanya Malmüdürlüğü Karaboynuzlar (İncekum Kasabası) Mahallesinde bulunan 24 bin 389 metrekare boş tarlayı satışa çıkardı. Tahmini bedeli 2 milyon TL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 400 bin TL tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 20 Nisan 2009 tarihinde saat 11.00'de açık teklif usulü ile Alanya Malmüdürlüğünde toplanacak komisyon tarafından yapılacak. İhaleye ait şartname Alanya Malmüdürlüğünden temin edilebilecek.

Öte yandan  İzmir  Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, Narlıdere ve Urla ilçelerinde bulunan arsa ve zeytin ağaçlı tarlanın satışı için ihaleye çıktı. Buna göre Narlıdere ilçesi merkez mahallesinde bulunan 3 bin 722 metre kare arsa 3 milyon 200 bin TL tahmini bedel ve 960 bin TL geçici teminat üzerinden satılacak. Müdürlük Urla ilçesi Güvendik Mahallesinde bulunan 5 bin 680 metre kare zeytin ağaçlı tarlayı 1 milyon 150 bin TL tahmini bedelle satacak. Satışta katılımcılardan 345 bin TL tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 29 Nisan 2009 tarihinde saat 10.00 ile 11.00 arasında "açık teklif usulü" ile Balçova Emlak Müdürlüğünde gerçekleştirilecek. Söz konusu taşınmazların satış şartnamesi ve ekleri mesai saatleri içinde Balçova Emlak Müdürlüğünden bedelsiz olarak temin edilebilecek.


Geri Dön