18 / 04 / 2024

Milli Emlak Mersin 'de bahçe satıyor!

Milli Emlak Mersin 'de bahçe satıyor!

Mersin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin Mezitli, Davultepe Mahallesi"nde bulunan 5 bin 400 metrekare bahçeyi satışa çıkardı



Mersin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Mersin Mezitli, Davultepe Mahallesi"nde bulunan 5 bin 400 metrekare bahçeyi satışa çıkardı.

İmar durumu yol ve yeşil alan olan taşınmazın tahmini bedeli 450 bin TL ve geçici teminatı ise 135 bin TL olarak belirlendi.

İhale 28 Aralık 2010 saat 10.00"da açık teklif usulü ile yapılacak.

www.milliemlak.gov.tr
www.mersindefterdarligi.gov.tr

 


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

Mersin'de bahçe, Merzifon'da arsa
Merzifon   Belediyesi ile Mersin Defterdarlığı, çeşitli cinste taşınmazlarını satmak üzere   ihale açtı. Mersin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü   yaptığı açıklamada Mezitli   Davultepe Mahallesi "nde bulunan 5 bin 400 metrekare bahçeyi satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı. Tahmini bedeli 450 bin TL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan   geçici teminat olarak 135 bin   TL istendi. Mülkiyeti Hazine "ye ait   olan ve imar durumu konut alanı, yol ve yeşil alan olarak   belirlen en taşınmazın satışı, 28 Aralık 2010 tarihinde Mersin Defterdarlığında yapılacak.  

Merzifon "da arsa alım zamanı
Öte yandan, Merzifon Belediyesi Mahzen Mah allesi Taştan Sönmez Caddesinde bulunan 589 metrekare arsayı açık teklif usulü ile satmak üzere ihale ye çıkardı.   Tahmini bedeli 800 bin   TL olarak açıklanan taşınmazın geçici teminatı için 24 bin   TL alınacağını belirten yetkililer, taşınmazın satışı nın 28 Aralık 2010 tarihinde Merzifon Belediye si"nde gerçekleştirileceğini belirttiler.


Geri Dön