26 / 04 / 2024

Milli Emlak’tan kiralık 4 taşınmaz!

Milli Emlak’tan kiralık 4 taşınmaz!

İstanbul Defterdarlığı Beykoz, Fatih, Kartal ve Tuzla’daki üçü kantin, birisi çalılık tarla olan dört taşınmazını kiraya vermek üzere ihale düzenledi



İstanbul Defterdarlığı Beykoz, Fatih, Kartal ve Tuzla’da olmak üzere dört taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi.
İstanbul Defterdarlığı tarafından ihaleye çıkarılan ilk taşınmaz Beykoz İncirköy’de bulunan 80 metrekare büyüklüğündeki hastane kantini. Bu kantini 2 yıllığına ihaleye çıkarmayı planlayan Defterdarlık,  ihaleyi 18 Ekim 2010 tarihinde yapacak. Kantini iki yıllık kiralanmasının tahmini bedeli ise 225 bin Tl olarak belirlendi.
İhaleye çıkan ikinci taşınmaz ise Fatih Kasapilyas Mahallesi’nde bulunan kantin. Toplam büyüklüğü 21 metrekare olan büfenin üç yıllığına kiralanması için Defterdarlık tahmini bedel olarak 150 bin TL istiyor. Bu katinin kiralama ihalesi ise 11 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşecek.
Kiralanması istenen üçüncü taşınmaz ise Kartal Yenimahalle’de bulunuyor. Toplam büyüklüğü 204 bin 244 metrekare olan çalılık üzerine yapılan hastanede bulunan kantin 66 metrekare büyüklüğe sahip. Üç yıllığına kiraya verilmesi planlanan hastane kantini için Defterdarlık 60 bin TL tahmini bedel tayin etti. Bu kantinin ihalesi ise 7 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşecek.
İstanbul Defterdarlığı’nın kiraya vereceği dördüncü taşınmaz Tuzla’da bulunuyor. Hazine’ye ait 4 bin 50 metrekarelik boş tarla imar planlarında ağaçlandırılacak alan olarak gösteriliyor. Üç yıllığına kiraya verilmesi planlanan arsa için 60 bin 750 TL tahmini bedel tayin edilirken ihalenin 7 Ekim 2010 tarihinde yapılacağı açıklandı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Basında yer alan diğer haberler:
Milli Emlak’tan kiralık 4 taşınmaz
İstanbul Defterdarlığı Beykoz, Fatih, Kartal ve Tuzla’da olmak üzere dört taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi.
İstanbul Defterdarlığı tarafından ihaleye çıkarılan ilk taşınmazı Beykoz İncirköy’de bulunan 80 metrekare büyüklüğündeki hastane kantini oluşturuyor. Bu kantini 2 yıllığına kiraya vermeyi planlayan Defterdarlık, ihaleyi 18 Ekim 2010 tarihinde yapacak. Kantinin iki yıllık kiralanmasının tahmini bedeli ise 225 bin TL olarak belirlendi.
İhaleye çıkan ikinci taşınmaz ise Fatih Kasapilyas Mahallesi’nde bulunan bir büfe. Toplam büyüklüğü 21 metrekare olan büfenin üç yıllığına kiralanması için Defterdarlık tahmini bedel olarak 150 bin TL istiyor. Bu büfenin kiralama ihalesi ise 11 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşecek.
Kiralanması istenen üçüncü taşınmaz ise Kartal Yenimahalle’de bulunuyor. Toplamda 204 bin 244 metrekare alan üzerine yapılan hastanedeki kantin 66 metrekare büyüklüğe sahip. Üç yıllığına kiraya verilmesi planlanan hastane kantini için Defterdarlık 60 bin TL tahmini bedel tayin etti. Bu kantinin ihalesi ise 7 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşecek.
İstanbul Defterdarlığı’nın kiraya vereceği dördüncü taşınmaz Tuzla’da bulunuyor. Hazine’ye ait 4 bin 50 metrekarelik boş tarla imar planlarında ağaçlandırılacak alan olarak gösteriliyor. Üç yıllığına kiraya verilmesi planlanan arsa için 60 bin 750 TL tahmini bedel tayin eder Defterdarlık, ihalenin 7 Ekim 2010 tarihinde yapılacağı açıkladı.


Geri Dön