23 / 04 / 2024

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 28 firmaya ihale yasağı!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 28 firmaya ihale yasağı!

Milli Savunma Bakanlığı, Kamu İhale Sözleşmeleri ile Devlet İhale Kanununa göre 28 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi.Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.



Milli Savunma Bakanlığının ihale yasağı getirdiği kişi ve firmalar ile yasaklama süreleri şöyle: "Kemal Güner (1 yıl), Güven Metal Mak. San. ve Tic. Ltd. şirketi (6 ay), Gürün Kırtasiye ve Büro Makinaları Ltd.Şirketi (6 ay), Karacan İnş. ve Tic. Nak. Turz. Ltd. Şirketi ve ortağı Hasan Karacan (6 ay),  ZED Proje Dekorasyon Mimarlık San.Tic.Ltd.Şirketi (6 ay), Hakan Akkuş (1 yıl), Behcet Ertuş (1 yıl), Hasan Burçkan Bostan  (1 yıl), Savaş Katamalp (1 yıl), Bahar Teks. Halı Gıda Metal ve Petrol Ürünl. San. ve Tıc. Ltd. Şirketi ve ortağı Mahmut Bahar (1 yıl), Şemo Petrol Ürünl.İnş. Gıda San. ve Dış Tic.Ltd.Şirketi ve ortağı Hakim Zeyrek (6 ay), Enteral Ecza Deposu San.Tıc.Ltd.Şirketi (1 yıl), SAVMED Med. İnş. Turz. İç ve Dış Tic. Ltd. Şirketi (1 yıl), Urhan Plastık Teks. San. ve Tic .Ltd. Şirketi (1 yıl),
Kay Süt ve Süt Ürünleri İml. San. Tıc. ve Pazl. Ltd. Şirketi (1 yıl), Filiz Turz. Teks. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şirketi ve ortağı Ali Demir (1 yıl), Yıldıray Birlik (1 yıl), Elvan Çetin (1 yıl), Hasan Burçkan Bostan (1 yıl), Ekecik Sütçülük Hayvancılık Petrolcülük Kömürcülük ve Yemcilik Tic. Ltd. Şirketi (1 yıl), Behçet Ertuş (1 yıl), Halit Atilla (6 ay), Agromer Dış Tic. Ltd. Şirketi ve ortağı Ferah Şifa Bayam (1 yıl),  Habib İzgi (6 ay), Güneş Gıda ve Ambalaj San. ve Tic. AŞ (1 yıl), İpek Grup Gıda Tarım Tekstil ve Hayvancılık San. ve Tic. Ltd. Şirketi ile ortağı Kerem Can Kömürcü (1 yıl), Umut Güneş (1 yıl), Uğurten Gıda İnşaat Otomotiv Medikal San. ve Tic.Ltd.Şirketi (1 yıl), Nuray Ovalı (1 yıl)."

Bu arada, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü de Truva Gurup Organizasyon İnşaat Reklam Yayın Makine Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile ortağı Beren Tuncere 1 yıl süreyle ihalelere katılma yasağı getirdi.

AA


Geri Dön