27 / 04 / 2024

Milli Takım'ın ana sponsoru Kütahya Seramik oldu!

Milli Takım'ın ana sponsoru Kütahya Seramik oldu!

Seramik sektörünün öncüsü NG Kütahya Seramik, 1 Eylül Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasıyla, Türk Milli Futbol Takımı’ nın ana sponsorluğunu üstlendi...



NG Kütahya Seramik, Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirdiği anlaşmasıyla, Türk Milli Futbol Takımı'nın ana sponsoru oldu. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Türk Milli Futbol Takımı'nı desteklemekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Güral, "Avrupa'da ve dünyada yepyeni başarılar için Türk Milli Futbol Takımı ile el ele koşacağız. NG Kütahya Seramik ailesi olarak takımımızın yanında olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 


5 MİLYON TL DESTEK 

Kendilerine heyecan ve gurur veren bir işbirliği başlattıklarını vurgulayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ise, "NG Kütahya Seramik'in, Milli Takımımız'ın ana sponsorları arasına katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Kendilerine, bize sundukları uzun süreli destek için şükranlarımı sunarım" diye konuştu. Anlaşma ile NG Kütahya Seramik'in önümüzdeki dönemde Milli Takım'a yıllık 5 milyon TL destek sağlayacağını belirten Yıldırım Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben buradan tüm marka yöneticilerine ve reklam verenlere bir mesaj vermek istiyorum. Büyük küçük tüm takımlarımıza gönül rahatlığıyla sponsor olsunlar. Markalarını futbolla yakınlaştırmaktan çekinmesinler." 


Sabah


Geri Dön