29 / 03 / 2024

Milos Park Homes, Türkiye'de inşaat devleriyle yarışıyor!

Milos Park Homes, Türkiye'de inşaat devleriyle yarışıyor!

Kıbrıs emlak dünyasının gözü Türkiye'de düzenlenen gayrimenkul ödüllerinde. Kıbrıs Developments'ın özel projesi Milos Park Homes, iki yarışmada da finale kaldı.



Kıbrıs emlak ve Kıbrıs inşaat sektörü uzun süredir bu projeyi konuşuyor. Kıbrıs Developments imzası taşıyan Milos Park Homes, #secretproject olarak yatırımcısıyla tanıştığı ilk günden bu yana her zaman gündemde. Konumu, mimarisi, sosyal yaşam alanları ve yüksek kalite çizgisiyle sektörün başarı çıtasını yukarı çıkardı.


İş güvenliğine çok özel önem verdi, Bakanlık tarafından en iyi proje seçildi. Türkiye İş Bankası ile KKTC’de bir ilke imza atarak Natamam Konut Kredisi projesini imzaladı. Yani İş Bankası, Milos Park Homes projesinden konut almak isteyenlere, yarım inşaatken bile kredi fırsatı sundu.

Duyurulan süreden çok çok önce projesini tamamlayan, eş zamanlı koçan, yani tapu teslimiyle sektörde ezber bozan Milos Park Homes, iki büyük heyecan daha yaşıyor.

KIBRIS DEVELOPMENTS FİNALDE

Milos Park Homes projesi Türkiye’de düzenlenen ve sektöre yön veren iki büyük yarışmada finale kaldı.

Bunlardan ilki Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul ödül töreni olarak bilinen Sign Of The City yarışması.. Milos Park Homes bu yarışmada sosyal sorumluluk projeleri ve #16dort16 etkinliği ile premium projelerde ‘En İyi Sosyal Sorumluluk’ dalında finale kaldı. Yani Türkiye’de milyon dolarlık projelere imza atan inşaat şirketleriyle aynı listede Milos Park Homes..

İkinci güzel haber ise Türkiye’nin pazarlama alanında düzenlenen Felis Ödülleri’nden geldi. Yatırım ve sanatın bir arada buluştuğu #16dört16 ile Milos Park Homes burada da ‘Pazarlama Etkisi’ alanında üç dalda finale kaldı. Kıbrıs Developments’ın bu özel projesi, bu yarışmada da Vodafone, Unilever, Shell ve THY gibi devlerle bir arada yer alıyor.


Sadece bu kadar değil. Girne Alsancak’ta huzur dolu bir yaşamın başladığı Milos Park Homes, Property NC dergisinin ödül töreni için de oldukça iddialı.


Birçok kişinin ‘ambargo’ bahanesine saklanıp sadece eleştiri yaptığı bir dönemde, rakiplerine göre küçük ölçekli bir proje ile büyük başarılara imza atan Kıbrıs Developments, Kıbrıs iş dünyasına da örnek olacak..


Ekonomik Kıbrıs 


Geri Dön