19 / 04 / 2024

Milos Park Homes'tan üç sürpriz birden!

Milos Park Homes'tan üç sürpriz birden!

Konut alan yerleşti, yatırım yapan kazandı. Kıbrıs Developments, 30’uncu yıl özel projesi Milos Park Homes ile yine farkını ortaya koydu. Projesini belirttiği süreden 3 ay önce teslim eden firma, koçan teslimini de eşzamanlı yaptı.



Kıbrıs emlak sektörü, Milos Park Homes projesini konuşuyor. Sektörün güçlü markası Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yılına özel inşa ettiği projede özel bir buluşma vardı.


Doğayla iç içe eşsiz konumu, modern mimarisi ve sunduğu çeşitli imkanlarla sektöre örnek olan Milos Park Homes, bu kez erken teslim ve eşzamanlı koçan teslimiyle ön planda.


#secretproject olarak yatırımcıyla tanışan, ilk lansmanını 9 Ekim’de yapan Milos Park Homes, 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Kıbrıs Developments, Kasım ayında yaşam başlayacak demişti ama, o süreyi de öne aldı. Ağustos ile birlikte Milos Park Homes’ta değirmenler dönmeye başladı.


Milos Park Homes, bu kez site sakinlerinin buluşmasına ev sahipliği yaptı. Projeden konut alanlar ve davetliler için birçok sürpriz vardı gecede.


Konut sahibinden Milos’a özel bir mektup

İlk konuşmayı Kıbrıs Developments Satış ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim yaptı. Özbirim; Milos Park Homes ile ekip olarak kurdukları duygusal bağı ve yoğun emeği anlattı. Yeni komşularla birlikte kurdukları güçlü iletişimi özetledi. Bir de projeden konut sahibi olan ve yaşadığı mutluluğu kağıda döken bir ev sahibinin mektubunu okudu Harper Özbirim. O mektup, herkesi etkiledi..


“Bu başarı artık Kıbrıs Developments için gelenekselleşti”

Blue Way Group of Companies Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim ise, belirttikleri tarihten de önce projeyi tamamlayıp teslim ettikleri için, yaşadıkları gurura vurgu yaptı. “Bu başarı artık Kıbrıs Developments için gelenekselleşti” dedi.


Üç sürpriz bir arada

Gelelim geceye damgasını vuran üç sürprizin detaylarına. Elbette bunlardan ilki erken teslimdi. Kıbrıs Developments, yoğun çaba harcadığı projeyi, tam 3 ay önce tamamladı ve konut sahiplerine anahtarlarını teslim etti.


İkinci sürpriz koçanlardı. Kıbrıs Developments, artık gelenekselleştirdiği eş zamanlı anahtar ve koçan teslimini, Milos Park Homes projesinde de sürdürdü.


Proje sahiplerine, özel bir törenle koçanları verildi.


İkinci etapta 12 ay erken teslim müjdesi

Üçüncü sürpriz ise ikinci etapla ilgili. İlk etapta hızlı bir satış grafiğine imza atan, daha şimdiden yatırımcısına yüzde 20’nin üzerinde kazandıran Milos Park Homes’un ikinci etabında yaşam Aralık ayında, yani tam bir yıl erken başlayacak.



Kıbrıs Emlak Merkezi 


Geri Dön