28 / 03 / 2024

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.



Yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini ve müşteri memnuniyetini garanti ediyor. 


Yenilikçi Etik Dürüst Çözüm odaklı

MİM Tanıtım, Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan Türkiye’de konsept aşamasından proje teslim sürecine kadarki tüm süreçlerin bir bütünün parçaları olduğunu ve bu parçalardan bir veya birkaçında oluşacak aksaklıkların firma güvenilirliğini zedeleyeceğini belirtiyor. Bu sebeple müteahhit firmanın uzman olduğu işe, yani imalata odaklanmasını, diğer tüm süreçlerin profesyonel bir firma tarafından yönetilmesini öneriyor. Yirmi yıl boyunca MİM Tanıtım tarafından desteklenen firmaların tamamında müşteri memnuniyeti sağlanmış, tüm hedefler tutturulmuştur. 2003 Yılında Yenilikçe, Etik, Dürüst ve çözüm odaklı çalışma mantığıyla kurulan Mim Tanıtım yıllar içerisinde bu prensiplerinden ödün vermeden ilerledi. 


Mim Tanıtım Konut sektöründe bir ilke imzasını atarak “Anatolia club” ile Türkiye’de ilk kez Konut alan Ailelerin de özel danışmanı oluyor. Anatolia Club ile konut alan Ailelerin En ciddi hukuki işlerinden, en basit özel işlerine kadar gece gündüz çalışan bir ekipleri oluyor.  Hukuk, mali müşavirlik, sağlık, Seyahat, Destek hattı, Bilgi Organizasyon, Kişisel Künye, Vip transfer, güzellik&estetik gibi konularda Anatolia Club çalışanlarından yardım alabiliyorlar. “Anatolia Club” Türkiye’de ilk kez ‘’Green Village Şile” projesinde hayat geçirildi.


www.mimtanitim.com.tr 



Geri Dön