29 / 03 / 2024

Mimar Eren Talu 'ayrılık' kararını kızına açıkladı!

Mimar Eren Talu 'ayrılık' kararını kızına açıkladı!

Defne Samyeli'nin 1,5 milyon lira tazminat talebiyle boşanma davası açtığı Eren Talu, kızlarıyla ev dışında görüşmeye başladı



Defne Samyeli-Eren Talu çiftinin son dönemde pek çok kriz atlatan evliliği, ünlü mimarın meçhul bir kadınla barda sarmaş dolaş eğlenirken çekilen fotoğraflarının basına yansımasıyla kopma noktasına geldi. Talu konu hakkında sessizliğini korurken, Samyeli boşanma davası açacağını açıkladı.

14 yıllık evliliklerinden Deren ve Derin adında iki kızı olan çift, bu durumdan çocuklarının çok fazla etkilenmemesi için ellerinden geleni yapıyor şimdi. Ünlü mimar önceki gün büyük kızı Deren'le İstinye Park'taydı Alışveriş merkezi içindeki Masa Restaurant'ta yemek yiyen baba-kız, uzun uzun konuştu. Ayrılık kararı hakkında konuştukları tahmin edilen ikili, yemeğin ardından mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı, birkaç saat sonra da el ele İstinye Park'tan ayrıldı.
Hürriyet/Ebru Turgud

İlgili haber

Defne Samyeli mimar eşi Eren Talu'ya boşanma davası açtı!

Mimar Eren Talu: Boşanma söz konusu değil

Mimar Eren Talu boşanıyor mu?

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Eren Talu hâlâ eşinin cipinde

Defne Samyeli boşanma davası açtığı eşiyle barışmamakta kararlı. Talu evden uzaklaştırıldığı için eşyalarını toplarken Samyeli tekrar evine döndü. Talu da aynı gün büyük kızıyla İstinye Park'a gitti

Türkiye eski güzeli Defne Samyeli, geçen cumartesi Beyoğlu'nda bir barda kendisini kumral bir kadınla aldattığı için boşanma davası açıp üç ay evden uzaklaştırma kararı aldırdığı 14 yıllık eşi mimar Eren Talu'yla barışmamaya kesin kararlı.

Eşinin tüm çabalarına rağmen boşanma kararından geri adım atmayan Samyeli, pazar gününden beri Bebek'teki evine uğramıyordu. Samyeli'nin hakkında çıkarttırdığı uzaklaştırma kararı nedeniyle Eren Talu, önceki gün evden eşyalarını toplamak zorunda kaldı. Eşinin ayrılmasının ardından Samyeli, tekrar evine döndü.

Kızına boşanmayı anlattı
Aynı gün büyük kızı Deren'i yanına alan Talu, İstinye Park'ta gitti. Talu, birlikte yemek yediği  kızına yaşanan son olayları, boşanma sürecinde neden evden ayrıldığını hararetli bir şekilde anlattı. Babasına hayranlığıyla bilinen Deren ise keyifle içeceğini yudumladı. Aynı gece Talu, Levent'te bir apartmandan annesiyle çıkarken görüntülendi. Talu, patlayan flaşları görünce şaşırdı ve "Çocuklar burada ne işiniz var, neyi çekiyorsunuz?" diyerek aracına bindi.

Defne Samyeli'nin boşanma dilekçesinde kıskanç bir kişiliğe sahip olduğu, hediye ettiği cep telefonuna casus programı yüklediği ve kendisine psikolojik şiddet uyguladığını iddia ettiği Talu, annesinin yanında konuşmaktan kaçındı. Neşeli görünen Talu, tüm ısrarlara rağmen hakkında çıkan haberlerle ilgili soruları yanıtsız bıraktı.
Eşinden boşanmak istemediğini yakın çevresine belirten Talu'nun nikâh yüzüğünün hâlâ parmağında olması dikkat çekti. Evden annesiyle birlikte ayrıldığı sırada kendisini kızları Derin ve Deren'le yaşça büyük bir bayanın camdan uğurlaması "Talu'nun annesinin Defne Samyeli'yle görüşüp bitmek üzere olan evliliği kurtarmaya çalıştığı yorumlarını akıllara getirdi. Ayrıca Talu kendine ait Range Rower marka siyah cipi yerine, Samyeli'ye ait beyaz Range Rower'ı kullanması ikilinin bu buluşmasını doğrular nitelikteydi.
Milliyet/İbrahim Şahin

Talu, kızına sığındı
Beyoğlu'nda kaçamak  yaparken görüntülenen ve eşi Defne Samyeli tarafından terk edilen Eren Talu, kızı Deren'le İstinye Park'taydı. Üzüntüsü yüzünden okunan mimar, gazetecilerle selamlaştı ama açıklama yapmadı. Samyeli, eşinin bir kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarının medyaya yansımasından sonra evden ayrılmıştı.
Akşam

5 gün sonra evine döndü!
Eren Talu 'nun ihaneti üzerine boşanma davası açarak evi terkeden Samyeli evine geri döndü

Haber spikeri Defne Samyeli 14 yıllık eşi mimar Eren Talu 'nun ihaneti üzerine boşanma davası açarak evi terk etmişti. Talu'nun kumral bir genç kızla Beyoğlu'nda yaptığı kaçamağı affetmeyen ünlü spiker, 'aile koruma davası' açarak eşi Talu hakkında da 3 ay evden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Olaydan 5 gün sonra Samyeli, Bebek'teki evine geri döndü. Talu'ya eşyalarını toplaması için süre veren ünlü spiker dün bütün gününü evde geçirdi. Mimar Eren Talu ise kızı Deren ile birlikte önceki gün İstinye Park'taydı.

Tüm gün kızıyla ilgilenen Talu'nun Deren ile konuşup boşanma durumunu izah ettiği öğrenildi. Moralsiz olduğu gözlenen Talu ayrılıkla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.
Vatan


Geri Dön