16 / 04 / 2024

Mimar Eren Talu:Boşanma söz konusu değil

Mimar Eren Talu:Boşanma söz konusu değil

Eşini aldattığı iddia edilen Talu, boşanmanın söz konusu olmadığını söyledi. Defne Samyeli'nin ise boşanmayı düşündüğü öne sürüldü



14 yıllık eşi Defne Samyeli'yi cumartesi gecesi kumral bir kadınla aldattığı iddiasıyla gündeme gelen mimar Eren Talu, Samyeli'nin boşanma davası açacağı haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Avukatıyla konuştuğu ve boşanmayı düşündüğü konuşulan Defne Samyeli'yle hâlâ aynı evde oturduğunu yakın çevresine söyleyen Talu, kaçamak gecesiyle ilgili bir şey hatırlamadığını belirtti ve "Defne boşanma davası açmayacak. Böyle bir şey yok. O geceyle ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum. O kadın kimdi, ben eve nasıl geldim, hiç birini hatırlamıyorum. Gece uyku tutmadı, dışarı çıktım. Bir kaç kadeh içtim, ondan sonra ne oldu, bilmiyorum. Defne de benim kaç yıllık eşim, beni çok iyi tanıyor. Böyle bir şey için yuvamızı yıkmaz" dedi.

İki gündür evden çıkmadı
Galatarasay'ın Seyrantepe Stadı inşaatı nedeniyle iflasın eşiğine gelen eşinden desteğini hiç esirgemeyen Defne Samyeli ise olayın ardından iki gündür Bebek'teki evinden dışarı çıkmadı. Samyeli'nin boşanma konusunu ciddi ciddi düşündüğü öne sürülüyor.
Milliyet

İlgili haber:

Mimar Eren Talu boşanıyor mu?

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Defne Samyeli evi terk etti

Beyoğlu'ndaki bir barda kumral bir genç kızla görüntülenen Mimar Eren Talu'nun haber spikeri ve eski Türkiye Güzeli Defne Samyeli'yle 14 yıllık evliliği bitme noktasına geldi.

Barda görüntülendikten sonra olan biteni Bebek'teki evinde eşi Defne Samyeli'ye anlatan Talu, eşinden kendisini affetmesini istedi. Ancak ret cevabı veren Samyeli, kızları Derin (6) ve Deren'i (13) alarak evi terk etti. Yakın arkadaşlarıyla dahi görüşmeyen Samyeli kayıplara karıştı. Eren Talu'nun ise evliliğini kurtarabilmek için eşinin tüm arkadaşlarını araya soktuğu ancak bir türlü Samyeli'ye ulaşamadığı öğrenildi. Avukatıyla konuşup boşanma kararı alan Samyeli çekilen fotoğrafları delil olarak sunacak.
Zaman

Samyeli, 14 yıllık eşinden boşanıyor

TÜRKİYE eski güzeli Defne Samyeli kendisini aldatan 14 yıllık eşine şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Samyeli, 3 ay evden uzaklaştırma kararı da aldırttı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan haber spikeri ve eski Türkiye güzeli Defne Samyeli, dilekçesinde eşinin kıskanç ve baskıcı bir kişiliğe sahip olduğunu, kendisine psikolojik şiddette bulunduğunu iddia ederek boşanmak istedi. Samyeli, "Haber spikeri ve Türkiye güzeliydim. Evlenince iş ve sosyal çevremi belki de bir daha geri kazanamamak üzere kaybettim" diyerek eşinden 1 milyon TL manevi, 500 bin TL de maddi tazminat talep etti. Samyeli iki çocuğunun olduğunu belirterek, aylık 15 bin TL tedbir nafakası bağlanmasını istedi. Samyeli'nin eşine karşı açtığı aile koruma davasını kabul eden mahkeme, Eren Talu'yu 3 ay evden uzaklaştırdı.
Neslihan KESKİN/Sabah


Geri Dön