25 / 04 / 2024

Mimart Yapı, Armada City'de sıfır peşinatlı kampanya başlattı!

Mimart Yapı, Armada City'de sıfır peşinatlı kampanya başlattı!

çorlu 'da hayata geçirdiği 995 konutluk Armada City 'den sonra 836 konutluk Armada City Plus 'ın inşaatına planladığı tarihten önce başlayan Mimart Yapı, sıfır peşinatla yeni bir satış kampanyası başlattı



çorlu 'da hayata geçirdiği 995 konutluk Armada City 'den sonra 836 konutluk Armada City Plus 'ın inşaatına planladığı tarihten önce başlayan Mimart Yapı, sıfır peşinatla yeni bir satış kampanyası başlattı. Başlattıkları kampanya doğrultusunda peşinatları Ocak 2012 'de alacaklarını ifade eden Mimart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özdemir, kalan kısım için de kredi kullandırılacağını kaydetti. Özdemir, kampanyayı geliştirmedeki ana amacı ise, “İnsanların alım gücünü zorlamadan ödeme imkanı sunabilmek ” sözleriyle anlattı.

Mutfağı döşemeyi sürdürüyor
Armada City'den konut satın alan müşteriler için mart ayından itibaren mutfak döşemeye başladıklarını, nisan başında buna 82 ekran LCD TV'yi de eklediklerini belirten Özdemir, yeni geliştirdikleri bu kampanya da eklendiğinde projenin cazibesinin daha çok arttığına dikkat çekti.

Özdemir, şöyle devam etti: “Nisan sonuna kadar sürecek olan kampanyada sözleşme sırasında peşinat almıyoruz. Yüzde 25 'lik peşinatı Ocak 2012 'ye kadar öteliyoruz.   Kalan yüzde 75 'lik kısım için ise Mimart Yapı 'ya özel vade oranları ile banka kredisi kullandırıyoruz.' Projedeki dairelerin 72 bin 500 TL ile 150 TL'lik fiyat aralığında değiştiğini belirten Özdemir, konut tiplerinin ise 64 metrekarelik 1+1 tipindeki konutlardan 114 metrekarelik 3+1 konutlara kadar olduğunu ifade etti.


Geri Dön