19 / 03 / 2024

Mina Towers Fikirtepe 15 Ekim'de satışta!

Mina Towers Fikirtepe 15 Ekim'de satışta!

Başaran Yatırım Holding, "Dünya standartlarında bir yıldız şimdi Kadıköy'de" sloganıyla Anadolu Yakası'nın en değerli lokasyonlarından Fikirtepe'de hayata geçirdiği MinaTowers projesinin lansmanını gerçekleştirdi.



Başaran Yatırım Holding, "Dünya standartlarında bir yıldız şimdi Kadıköy'de" sloganıyla Anadolu Yakası'nın en değerli lokasyonlarından Fikirtepe'de hayata geçirdiği MinaTowers projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Grup bünyesine yer alan Bodrum Ramada'dan gelen sushi ustalarının hazırladığı özel lezzetler eşliğinde konsept bir tanıtım olması, toplantının dikkat çeken özelliklerindendi.


Mina Towers Fikirtepe 15 Ekim de satışta!


Geleceğin yaşam stilini önemli bir yatırım değerine dönüştürerek bölgedeki iddiasını ortaya koyan proje. Mimar Eren Talu imzasını taşıyor. Projenin satış ofisi ve örnek dairelerinin iç mimari çözümleri Beril Başaran - Artebel Design tarafından tasarlanıp uygulanmıştır. 55 m2 ile 300 m2 aralığında tasarlanmış yaklaşık 1500 konut ve 95 ticari alandan meydana gelen proje, Mandıra Caddesi'nde 26 bin m'2 lik arazi üzerinde 6 kule olarak inşa ediliyor. Projede 1+0 ile 5,5 +1 arasında herkesin ihtiyacına göre değişen daire tipleri yer alıyor. Yolanthe Sneijder Cabau'nun marka yüzü olduğu Mina Towers, çizgisi ile bölgedeki farklılığını hissettiriyor.


Mina Towers Fikirtepe 15 Ekim de satışta!


Hüseyin Başaran: "Doğru Lokasyonda, Kaliteli Bir Yaşam Sunuyoruz."

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul satış ofislerinden biri olma özelliğine sahip Mina Tovvers satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısında Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran: "Aktif olduğumuz tüm sektörlerde yarattığımız marka değerini gayrimenkul alanına da taşıma hedefiyle ilk konut projemizi hayata geçirdik. Mina Towers'ı hem konut beklentilerini hem de sosyal ihtiyaçları karşılayacak bir konseptle tasarladık. Doğru lokasyonda, kaliteli bir yaşam hayali olanların bu beklentilerine cevap verecek Mina Towers ile Fikirtepe'deki iddiamızı ortaya koyacağız. Bu bölge, bizim uzun vadeli projeler geliştirip kalıcı bir marka olarak yer alacağımız değerli bir lokasyon. Mina Towers'tan sonra 2 yıl içinde 2 projemiz daha bölgede aktif olarak yer alacak." Yorumunda bulundu.


Mina Towers Fikirtepe 15 Ekim de satışta!


Yaşamı Kolaylaştırmak İçin Tasarlandı

Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, hava alanlarına, Göztepe D100 karayolu üzerinden Avrupa Yakasına ulaşacak Avrasya Tüneli ve Bağdat Caddesi’ne kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Towers, profesyonel ve sosyal hayatın en önemli değeri "zamanı" en verimli şekilde kullanmanızı sağlıyor.


Yaşamın, bu yaklaşımla ele alındığı proje bunu önce akılcı bir mimari konsepte, sonra da günün her anına yayılan hizmet anlayışına dönüştürek sağlıyor. Çarşı alanında mağazaların yanı sıra açık teras alanlarının bulunduğu cafe & restoranlar, çocuk oyun alanları, fitness, SPA merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları projede yer alan sosyal olanaklar arasında.


Farklı sektörlerdeki deneyimini ve yenilikçi anlayışını gayrimenkul sektöründe de ortaya koymaya hazırlanan Başaran Yatırım Holding, Mina Tovvers ile yem nesil bambaşka bir proje olarak sektörde yerini alacak


Mina Towers Fikirtepe 15 Ekim de satışta!


Web: http://www.minatowers.com/


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı



GIDA, turizm, yatçılık, enerji ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding, ilk konut projesini İstanbul’un kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de hayata geçiriyor. Mandıra Caddesi üzerinde yer alan Mina Towers adındaki proje, 700 milyon dolar değere sahip.


2 proje daha yapacak

Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Başaran, “Aktif olduğumuz tüm sektörlerde yarattığımız marka değerini gayrimenkul alanına da taşıma hedefiyle ilk konut projemizi hayata geçirdik” derken, ilk konut projeleri için seçtikleri Fikirtepe’de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. MinaTowers’tan sonra 2 yıl içinde 2 proje daha yapacaklarını anlatan Başaran, “Bu bölge, bizim uzun vadeli projeler geliştirip kalıcı bir marka olarak yer alacağımız değerli bir lokasyon. Toplamda 4 bin konut planlıyoruz. Projelerimizin toplam değeri 2 milyar dolar olacak” diye konuştu. Mina Towers projesinin marka yüzü de Galatasaray’ın Hollandalı yıldız futbolcusu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau oldu. Galatasaray camiasının ‘Yenge’ adını verdiği Yolanthe Cabau, ezeli rakip Fenerbahçe’nin semtinde yer alan bir konut projesinin tanıtımında boy göstermiş olacak.


Projenin reklam filminde yer alan Cabau, daha önce eşiyle birlikte bir içecek firmasının reklamında oynamış, bir giyim firması için de podyuma çıkmıştı.


3 blok satışta

MİNA Towers, yaklaşık 1.500 konut ve 95 ticari alandan oluşuyor. Mandıra Caddesi’nde 6 kule olarak inşa edilen projede ilk etapta 3 kule satışa çıkacak. Ön satışları önümüzdeki hafta başlayacak rojede satışlar 15 Ekim’de açılacak. 55 ile 300 metrekare aralığında tasarlanmış 1+0 ile 5.5+1 arasında değişen daire tiplerinin yer aldığı projede, metrekare fiyatları 7 bin 400 liradan başlıyor. Proje, Eren Talu imzası taşıyor. Projede, lansmana özel olarak yüzde 10 peşinat, yüzde 15 ada ödeme imkanı sunuluyor.


Saadet zinciri kurulmuş

FİKİRTEPE’DE hak sahiplerinin kendilerinden akıl almaz taleplerde bulunduklarını dile getiren Hüseyin Başaran, “1 milyon lira tutarındaki banka borcunu kapatmamı isteyen bile oldu. Fikirtepe’de saadet zinciri oluşmuş, nasıl olsa müteahhit istediğimizi verir mantığı var. Burada tansiyon hastası oldum. Vatandaşın beni enayi yerine koymasına üzülüyorum” dedi.


Vatan


Geri Dön