28 / 03 / 2024

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.



Mina Towers ve Art On İstanbul İş Birliğiyle Sanat Her Evde...


Mina Towers, sektöründe bir ilki gerçekleştirdi ve sanatın ulaşılabilir kılmak adına genç sanatçıları destekleyerek “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı. Art On İstanbul Sanat Galerisi ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede, çağdaş sanatın dinamik yapısından ilham alan 30 eserden oluşan özel bir seçki yer alıyor. 


Sergi; 16 Mayıs-16 Temmuz tarihleri arasında Mina Towers Satış Ofisi ve örnek dairelerinde görülebilecek.


Eren Talu imzası taşıyan Mina Towers’tan daire satın alanlar, “Evde Sanat” projesi ile her bütçeye uygun sanat eserleriyle tanışabilme imkânına sahip oluyor. Evinde sanat eserlerine yer açan ve yeni nesilleri de bu bilinçle yetiştirmek isteyen herkes, Art On İstanbul’un deneyim ve ekspertizinden faydalanabilecekleri bu işbirliği sayesinde, Mina Towers’taki evlerine özgün genç sanatçıların eserleriyle estetik bir görünüm kazandırabilecek.


İç mimari çözümleri Beril Başaran - Artebel Design ofisi tarafından tasarlanıp uygulanan satış ofisi ve örnek dairelere, yaşayacak olan profilin bütçe ve zevkine uygun eserler yerleştirilerek sergilenecek. Ahmet Çerkez, CİNS, Erdal İnci, Erman Özbaşaran, Hüseyin Aksoylu, Olcay Kuş ve Ozan Türkkan’ın çalışmalarının yer aldığı sergi, bir ay boyunca gezilebilecek.


Geri Dön