28 / 03 / 2024

MIPIM’de en iyi ofis projesi ödülünü Tabanlıoğlu kazandı!

MIPIM’de en iyi ofis projesi ödülünü Tabanlıoğlu kazandı!

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM gayrimenkul fuarından Türk firmaları ödüllerle döndü. Tabanlıoğlu Mimarlık Selçuk Ecza Genel Müdürlük projesiyle ‘En İyi Ofis Yapısı’ dalında ödül kazandı.



Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM gayrimenkul fuarından Türk firmaları ödüllerle döndü. Birçok ulusal ve uluslararası ödüle sahip olan Tabanlıoğlu Mimarlık, fuara stand ile katılım gösterirken, yapı dünyasının çeşitli kategorilerde en iyilerinin belirlendiği MIPIM Awards 2015’te, İstanbul’da gerçekleştirdikleri Selçuk Ecza Genel Müdürlük projesi ile ‘En İyi Ofis Yapısı’ dalında ödül kazandı. Ödülü, Tabanlıoğlu Mimarlık Ortağı Özdem Gürsel ile Tabanlıoğlu Mimarlık Genel Müdürü Feyzi Tecellioğlu aldı.

 

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından, işverenin “kendini evinde gibi hissetmek istediği” briefi doğrultusunda tasarlanan Selçuk Ecza ofis yapısı; avlular, atriumlar ve bahçelerle birbirine bağlanan konut formunda yedi ayrı ünitenin entegrasyonu ile oluşan yapı bütünlüğü ile öne çıkıyor.

 

 MIPIM Awards 2015’te “En İyi Ofis Yapısı” seçilen Selçuk Ecza projesi’nin daha önceden kazandığı ödüller de bulunuyor. Dünya Mimarlık Festivali (WAF) 2013’te de jürinin “daha sıcak, insani ve keyifli bir ofis atmosferi mefhumuna katkısı vurgusuyla ve sosyalleşme ve yaratıcılık öngörüsü” değerlendirmesiyle “Ofis Projesi” dalında birincilik ödülüne layık bulunmuştu. 



Vatan




Geri Dön