20 / 04 / 2024

Mira Çekmeköy vaziyet planı!

Mira Çekmeköy vaziyet planı!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Mira Çekmeköy

370 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Mira Çekmeköy vaziyet planı projeyi incelemek isteyenler için haberimizde yer alıyor...





Çekmeköy Mira projesi  Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat  tarafından hayata geçirildi. İstanbul Çekmeköy'de 15 bin 560 metrekare alan üzerinde yükselen  Mira Çekmeköy  Evleri'nin satışları sürüyor.


 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Mira Çekmeköy vaziyet planı projeyi detaylı olarak görmek isteyenler için paylaşılıyor. Mira Çekmeköy daire fiyatları 3+1 konutlar için 370 bin liradan başlıyor. Mira Çekmeköy daire fiyatları şu şekilde: 


Mira Çekmeköy daire fiyatları: 


120 metrekare 2 oda 1 salon daireler 370 bin TL,

125 metrekare 3 oda 1 salon daireler 410 bin TL,

110 metrekare bahçe katı daireler 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Mira Çekmeköy ödeme bilgisi dahilinde banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün. Projede bunun için tutarın yüzde 75'ini peşinat olarak ödemek gerekiyor. 


Mira Çekmeköy teslim bilgisire göre daireler sahiplerine hemen teslim ediliyor. Projeyi bütün olarak görmek isteyenler için Mira Çekmeköy vaziyet planı yayınlanıyor. Mira Çekmeköy vaziyet planı görüntüsü şöyle: 


Mira Çekmeköy vaziyet planı: 


Mira Çekmeköy vaziyet planı!


Mira Çekmeköy vaziyet planı ile ilgili daha detaylı inceleme için www.besyildizmira.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 



 Mira Çekmeköy 'de, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna masa tenisi, voleybol sahası, basketbol sahası, gibi olanaklar mevcut.




Telefon: 444 54 14

Web adresi: www.besyildizmira.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön