26 / 04 / 2024

Mira Zekeriyaköy teslim tarihi!

Mira Zekeriyaköy teslim tarihi!

Firma: AHM Grup Yapı

Proje: Mira Zekeriyaköy Evleri

AHM Gayrimenkul Grup imzası ile hayata geçirilen Mira Zekeriyaköy konut projesi 14 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mira Zekeriyaköy teslim tarihi haberimizde yer alıyor.



Mira Zekeriyaköy teslim tarihi bilgisinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplamda 36 adet daireden meydana gelen Mira Zekeriyaköy satılık konut tipleri bahçe dubleksi, ikiz villa ve çatı dubleksinden oluşuyor.


Mira Zekeriyaköy Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Zekeriyaköy'de inşa ediliyor. Ocak ayında satışa sunulacak olan projenin 7 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 


Mira Zekeriyaköy Konutları'nda ikiz villalar 283 metrekare, çatı dubleksi konutlar 176 metrekare, bahçe dubleksi konutlar ise 183 metrekare olacak şekilde tasarlandı.


Mira Zekeriyaköy projesi; 3. köprüye ve Kilyos plajlarına 2 dakika, British School, Sarıyer-Maslak bağlantı tüneli ve Koç Üniversitesine 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Mira Zekeriyaköy teslim tarihi 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Projede; fitness salonu, çocuk parkı, yüzme havuzu, masaj odası, hamam, kafeterya ve sauna gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Mira Zekeriyaköy iletişim

Tel: 0212 202 92 46 

Web: www.ahmgrupyapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön