19 / 03 / 2024

Mirage Marina Bodrum bu hafta satışta! Metrekaresi 7 bin TL'ye!

Mirage Marina Bodrum bu hafta satışta! Metrekaresi 7 bin TL'ye!

Firma: Game Teknik Yapı

Proje: Mirage Marina Bodrum

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değiştiği Mirage Marina Bodrum projesinde satışlar bu hafta başlayacak. Proje 1 yıl sonra teslim edilecek.



Game Yapı Teknik'in inşa ettiği Mirage Marina projesi Bodrum'da denize 200 metre yürüyüş mesafesinde yaz kış kullanıma uygun şekilde tasarlanmış durumda. 40 bloktan meydana gelen Mirage Marina Bdorum projesinde her blok 4 daireden meydana geliyor. 

 

Bloklarda yer alan dairelerden 2'si flat ve 2'si ise dubleks olarak tasarlandı.  Mirage Marina Bodrum projesindeki dairelerden flat olanlar 70 metrekarelik 2+1'lerden meydana geliyor. Projedeki dubleksler ise 152 metrekare tasarlandı. Dublekslerde ayrıca yan ve ön bahçe de bulunuyor. 

 

4 bin 600 metrekarelik arsa alanına sahip  Mirage Marina Bodrum  projesinde kapalı otopark, fitness center, sosyal alanlar yer alıyor. Mirage Marina Bodrum projesinde teslimler 2016 yılının Mayıs ayında yapılacak. 

 

Mirage Marina Bodrum projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değişiyor. Mirage Marina Bodrum ödemelerinde yüzde 30 peşinat sonrası kalanı banka kredisi ve 15 aya kadar vadelendirme ile yapılıyor. 

 

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

 

Mirage Marina Bodrum iletişim

Telefon: 0216 363 04 74

Web Adresi: www.miragemarina.com


projeye sor



Geri Dön