23 / 04 / 2024

Mirage Marina nerede?

Mirage Marina nerede?

Firma: Game Teknik Yapı

Proje: Mirage Marina Bodrum

Banka kredisine uygun olan Mirage Marina'da satışların bu hafta içerisinde başlaması planlanıyor. Proje 4 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Mirage Marina nerede?



"Mirage Marina nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplamda 40 bloktan oluşan projede flat ve dubleks daireler yer alıyor. 


Mirage Marina'da dairelerin metrekaresi 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değişiyor. Her bloğu 4 daireden meydana gelen proje Game Yapı Teknik tarafından hayata geçiriliyor.


Game Yapı Mirage Marina'da 2 oda 1 salon flat konutlar 70 metrekare, dubleks konutlar ise 152 metrekare büyüklüğe sahip. Proje 4 bin 600 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Mirage Marina'da kapalı otopark, sosyal alanlar ve fitness center gibi ortak kullanım alanları mevcut. Projede yüzde 30 peşinatta, kalan tutar banka kredisi ile 15 ay vadelendiriliyor.


Mirage Marina nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen Mirage Marina Evleri Bodrum'da yükseliyor. Denize 200 metre mesafede bulunan projede satışlar bu hafta içerisinde başlayacak.


Mirage Marina satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 363 04 74

Web Adresi: www.miragemarina.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön