25 / 04 / 2024

Mirage Residence ödeme koşulu!

 Mirage Residence ödeme koşulu!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar tasarlandığı projede toplam 342 adet daire bulunuyor. Mirage Residence ödeme koşulu kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.



Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Mirage Residence projesi toplam 342 adet daireden meydana geliyor.


Fiyatların dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösterdiği proje İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Mirage Residence ulaşım bilgileri kapsamında proje E-5 ve Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Evren Güneşli ve Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.


Mirage Residence ödeme koşulu kapsamında projede tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanırken, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Tel: 0216 422 65 14


Mirage Residence iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön