23 / 04 / 2024

Mirage Residence www.suryapimirage.com.tr web sitesi açıldı!

Mirage Residence www.suryapimirage.com.tr web sitesi açıldı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Mirage Residence www.suryapimirage.com.tr web sitesi açıldı. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.



Ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan Mirage Residence Güneşli'de peşin ödemelerde veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 


Mirage Residence www.suryapimirage.com.tr web sitesi açıldı. Toplamda 342 daire ve 60 mağazadan oluşan proje İstanbul Bağcılar - Güneşli hattında inşa ediliyor. 


Sur Yapı imzası ile yükselen  Mirage Rezidans  Konutları 17 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Dairelerin 356 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Bağcılar Mirage Residence'de yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 50'lik kısım için 48 ay vade farksız taksit uygulanıyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. 


Güneşli Mirage Residence'de yürüyüş ve bisiklet parkurları, güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Mirage Rezidans satış ofisi iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön