25 / 04 / 2024

Mirage Rezidans Sur Yapı lokasyon!

 Mirage Rezidans Sur Yapı lokasyon!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandı. Mirage Rezidans Sur Yapı lokasyon bilgisi kapsamında proje Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.



Toplam 342 adet daireden meydana gelen proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Proejde daire fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Fiyatlar dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösterdiği projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Mirage Rezidans  Sur Yapı  projesinde ödeme planı kapsamında projede lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Mirage Rezidans Sur Yapı lokasyon bilgisi kapsamında proje E-5 ve Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Evren Güneşli ve Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön