23 / 04 / 2024

Miran Yapı Future Park daire fiyatları!

 Miran Yapı Future Park daire fiyatları!

Firma: Miran Yapı

Proje: Future Park İstanbul

Esenyurt'ta hayata geçirilen Miran Yapı Future Park daire fiyatları 110 bin liradan başlıyor. Projede satışa sunulacak olan 1.900 adet konut bulunuyor




Miran Yapı projesi olan Future Park projesi Esenyurt'ta hayata geçirilecek. Bu Şubat ayı içerisinde lansmanı yapılacak olan  Miran Yapı  Future Park daire fiyatları ise 110 bin liradan başlangıç gösterecek. 9 blok halinde inşa edilecek olan Miran Yapı Future Park projesinde 1.900 adet konutun yer alması planlanıyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerinin bulunduğu Miran Yapı Future Park projesin inşaat alanı 1.650 metrekare olarak belirlenmiş durumda. Türk geleneksel aile yapısına uygun bir tarzda hayata geçirilen Future Park Evleri konum olarak Esenyurt Haramidere'de E-5 üzerindeki Parklar Mevkii'nde hayata geçiriliyor.


 Miran Yapı Future Park daire fiyatları! 


Yakında satışa sunulacak olan Miran Yapı Future Park daire fiyatları minimum 110 bin lira olarak belirlendi. Satışını TSP ve Kronos firmasının yürüttüğü Miran Yapı Future Park daire fiyatları ile ilgili detaylı bilgiyi 444 9 532 numaralı irtibat numarasından edinebilirsiniz. 




Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069 Sk. Esenyurt/ İSTANBUL

 444 9 532

www.futureparkistanbul.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön