18 / 04 / 2024

Mirtaş Demir Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mirtaş Demir Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Serdar Serttaş Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Mirtaş Demir Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Serdar Serttaş Özdemir tarafından kuruldu. 


Mirtaş Demir Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak,resmi ve özel insaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri ......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Mirtaş Demir Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Adres; H.Rıfatpaşa Mh.Yüzer Havuz Sk. No.1 A/1425 Şişli 


Geri Dön