29 / 03 / 2024

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Aly Yousesef Awadalla tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.



Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Aly Yousesef Awadalla tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.


Misir Travel Turizm İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek.  b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  e. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.  f. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.  g. İnşaat sektöründeki her türlü emtia ve malzemenin toptan ve perakende alım satımı,pazarlaması,ithalatı ve ihracatını yapmak. h. Gıda sektöründeki her türlü emtia ve malzemenin toptan ve perakende alım satımı,pazarlaması,ithalatı ve ihracatını yapmak. i. Tekstil sektöründeki her türlü emtia ve malzemenin toptan ve perakende alım satımı,pazarlaması,ithalatı ve ihracatını yapmak. j. Hazır giyim ve Konfeksiyon sektöründeki her türlü emtia ve malzemenin toptan ve perakende alım satımı,pazarlaması,ithalatı ve ihracatını yapmak. ŞİRKET AMAÇ VE FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK 1- Her türlü menkul ve gayrımenkul mallar edinmek,işletmek,kiralamak,kiraya vermek,inşa etmek,gerektiğinde satın almak ve satmak,ipotek ve rehin etmek,başkalarına ait menkul ve gayrımenkul mallar üzerine şirket yerine ipotek tesis ve tescil etmek,ipotekleri fekketmek,yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerden lisans,patent,know-now ihtira beratları,alameti farika,marka,fikri ve benzeri hakları satın almak,kullandırmak,kısmen veya tamamen başkalarına devir etmek,gayrımenkuller üzerinde her türlü hakları tesis etmek,iktisap,devir ve ferağ etmek,ihalelere katılmak ve teklif vermek. 2- Yerli ve yabancı özel ve tüzel kişilerle ortaklık kurmak,kurulmuş bulunan şirketlere iştirak etmek,yurt içinde yurt dışında şubeler açmak,acentalık yapmak,vermek. 3- Şirketin işleri için iç ve dış piyasadan kredi almak. 4- Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek,rehin,kefalet ve diğer teminatları vermek,almak 5- Şirketin işleri için gerekli nakil ve sinai makinaları iktisap etmek,kiralamak,devretmek,satmak. 6- Şirket konuları ile ilgili olarak bayilikler,temsilcilikler almak,vermek. 7 - Her türlü nakil vasıtası alabilir,kiralayabilir,kiraya verebilir,şirket adına tescilini,satış ve devir işlerini yapabilir.



Geri Dön