18 / 04 / 2024

Misstanbul Evleri'nde 177 bin YTL'ye!

Misstanbul Evleri'nde 177 bin YTL'ye!

Yüzde 87'sinin sosyal ve yeşil alanlara ayrıldığı 101 dönüm arazi üzerinde 24 blokta 936 daireden oluşan Misstanbul Evleri, 177 bin 500 YTL ile 675 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.



İstanbul'un mimarisi, kültürü ve doğasını modern tarzı ile birleştirme iddiasındaki proje, çizgisi, kültürü ve yaşam tarzı ile insana ve Türk aile yapısına verdiği değeri ön plana çıkarıyor. Küfeki taşı, fenerlikler, cumbalar, yapay şelaleler, süs havuzları, kameriyeler, erguvan ağaçları, ıhlamur ve lale bahçeleri projede ön plana çıkan detaylardan bazıları..

YÜZDE 87'sinin sosyal ve yeşil alanlara ayrıldığı 101 dönüm arazi üzerine kurulan Misstanbul Evleri 24 blokta 936 daireden oluşuyor. İstanbul'un mimarisi, kültürü ve doğasını modern tarzı ile birleştirme iddiasındaki proje, Türk aile yapısını projenin merkezine koydu. Küfeki taşı, fenerlikler, cumbalar, yapay şelaleler, süs havuzları, kameriyeler, erguvan ağaçları, ıhlamur ve lale bahçeleri ile dikkat çeken projede Türk örf ve adetlerine uygun olarak hem alafranga hem alaturka tuvaletlere yer verildi. Tek Çelik Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Çelik ile daire fiyatlarının 177 bin 500 YTL ile 675 bin YTL arasında değiştiği Misstanbul Evleri'ni konuştuk.

Misstanbul projesini genel özellikleriyle tanıyabilir miyiz?

Mehmet Çelik Şirketler Grubu'nun Tek Çelik firmasının bilgi ve deneyimleri ile  TOKİ  Emlak Konut Misstanbul Evleri için bir araya geldi. Başakşehir'de bulunan proje yüzde 87'sinin sosyal ve yeşil alanlara ayrıldığı 101 dönüm arazi üzerinde 24 blokta 936 daireden oluşuyor. Proje 95 metrekareden 236 metrekareye kadar olan 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dublekslerden oluşan çeşitli alternatifleriyle her türlü isteğe cevap vermeyi hedefliyor.

Neden bu ismi tercih ettiniz?

Eski İstanbul kültürünü, değerlerini yeniden yaşatmak için.

Konutların özellikleri?

İstanbul'un mimarisi, kültürü ve doğası Misstanbul'un modern tarzı ile birleşiyor. Çizgisi, kültürü ve yaşam tarzı ile insana ve Türk aile yapısına verdiği değeri ön plana çıkarıyor. Küfeki taşı, fenerlikler, cumbalar, yapay şelaleler, süs havuzları, kameriyeler, erguvan ağaçları, ıhlamur ve lale bahçeleri projemizde yer alan detaylardan bazıları. Ayrıca, her daireye kesintisiz elektrik enerjisi, klima alt yapısı, daire içi interkom sistemi ve dört harici telefon hattı için alt yapı kurulurken evlerin tümünde merkezi dijital uydu sistemi standart olarak sunuluyor. Türk örf ve adetlerinin korunduğu projemizde, alafranga ve alaturka tuvaletler yer alıyor.

Konutların büyüklükleri nedir? Kaç çeşit konut var?

2+1 dairelerimiz 95-124 metrekare aralığında, 2+1 dubleks dairelerimiz 155 metrekare, 3+1 dairelerimiz 130-161 metrekare aralığında, 3+1 dubleks dairelerimiz 190 metrekare, 4+1 dairelerimiz 192 metrekare, 4+1 dubleks dairelerimiz 236 metrekare büyüklüğünde.

Fiyat aralığıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?

Konutların metrekaresine ve konumlarına göre fiyatlar 177.500 YTL ile 675.000 YTL arasında değişiyor.

Satışlara ne zaman başladınız? Yüzde kaçı satıldı? İlgi nasıl?

2006 yılının ikinci çeyreğinde başlandı. Konutlarımızın yüzde 60'lık bölümü satıldı. 3 etaptan oluşan projenin 1'nci ve 2'nci etabında yer alan konutların yapımı bitti ve etaplarda yaşam başladı. 3'ncü etapta yer alan konutların yapımı ise devam ediyor ve 2008 yılı sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Konutlarımız hemen tapu verilebildiği ve hemen oturulacak durumda olduğundan yoğun ilgi görüyor. Bunun nedeni yatırım alternatifi olarak değerlendirilmesi.

Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

Kişiye özel kapalı otoparkı ile birlikte garaj odası, açık ve kapalı yüzme havuzları, dış mekan satrancı, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini futbol sahası, sosyal tesis içerisinde yer alan, soyunma odaları, sauna, fitness center, Türk hamamı ayrıca yazlık sinema olarak da kullanılabilecek amfi tiyatro, yürüyüş, bisiklet, koşu parkurları, dinlenme ve yeşil alanları, çocuklar için oyun alanları ve profesyonel site yönetimi ile günlük yaşamın stresinden uzaklaşmayı sağlayacak sosyal imkánlar sunuyor.

Kimlere yönelik bir proje bu? Gelir durumu açısından...

Projenin hedef kitlesi orta üst gelir grubu. Bu gelir grubunun içerisinde kalabalık ailelerimizde, küçük ailelerimizde mevcut.

Projenin büyüklüğü nedir?

Toplam 300 milyon YTL hasılatı olan bir proje bu.

İnsanlar hep daha iyi yaşam ortamı arıyor
Emlak sektörünü genel olarak 2008'de nasıl görüyorsunuz? Durgunluk aşılacak gibi mi?

Yaşamın başladığı tarihten bugüne insanlar daha iyi yaşam ortamı arayışında olduğu için, teknolojiyi takip eden ve yeniliklere açık olan ve iyi projeler üreten firmaların satışlarında sıkıntı yaşacaklarına inanmıyorum. Beraberinde toplumumuzun yüzde 60'ı daha çok gayrimenkule yatırımı tercih ediyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri gayrimenkule yapılan yatırımı diğer alternatif yatırımlara karşı daha güvenli hissediyor olmasıdır. Dolayısı ile ben bu global krizin yatırımcılar adına büyük bir fırsata dönüşeceğine inanıyorum..

0212 671 76 80
www.misstanbul.com
Demet Cengiz BİLGİN/Hürriyet Emlak

Geri Dön