23 / 04 / 2024

Mistral İzmir'in yüzde 45'i satıldı!

Mistral İzmir'in yüzde 45'i satıldı!

Yeni Kent Merkezi Bayraklı'da inşa edilen proje, 38 ve 48 katlı iki kuleden oluşuyor. Yüzde 45'i temel aşamasında satılan projeye özellikle İstanbul'dan yoğun talep var.




dolara en yüksek kule inşa ediliyor Mistral Yapı, 150 milyon dolarlık yatırımla İzmir'in en yüksek kulesini inşa ediyor. Yeni Kent Merkezi Bayraklı'da inşa edilen proje, 38 ve 48 katlı iki kuleden oluşuyor. Yüzde 45'i temel aşamasında satılan projeye özellikle İstanbul'dan yoğun talep var. Projenin tanıtımında konuşan Arkas Holding CEO'su ve Mistral Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı,  İzmir  limanı özelleştirilmesi sırasında Arkas liderliğinde oluşturulan konsorsiyumdan esinlenerek Mistral Yapıyı kurduklarını belirterek. "Ortaklarımızın çoğu İzmir ve Türkiye'nin konusunda önde gelen isimleri. İleride hepimizin gurur duyacağı bir prestij yapıyı inşa etmek istiyoruz. El birliği ile mükemmeli arıyoruz." dedi. Temel aşamasına gelen yapının Haziran 2016'da tamamlanması planlanıyor. Projenin yüzde 45'inin satıldığını kaydeden Türkkanı. böylesine bir satış performansının İstanbullu danışmanlarını bile şaşırttığını söyledi. Projenin konum ve kalitesinin İstanbul'da da büyük ilgi çektiğini ifade eden Türkkanı, İstanbullu yatırımcıların devreye girmesi ile satışların yılsonuna kadar tamamlanmasını beklediklerini dile getirdi. Türkkanı, bundan sonra yabancılara yönelik de proje yapmayı hedeflediklerini kaydetti. İzmir gibi çok önemli bir Akdeniz kentine mimari anlamda farklı bir bakış açısı getirebilmek için İtalyan Progetto ve Türk DNA Mimarlık firmalarından hizmet aldıklarını aktaran Türkkanı, İtalyan mimarın "İzmir'de gün batımı olağanüstü. 


Bunun keyfine ancak büyük ve geniş teraslarla varılabilir." diye vurgulayarak mimari projede teras alanlarına özel önem verdiğinin altını çizdi. 


Telefon: 0 232 421 50 80

Web adresi: www.mistralizmir.com.tr


Ayrıntılı Haber


Geri Dön