27 / 04 / 2024

Mithat Gülşen: İstasyon ve Velioğlu’nda TOKİ konut projesi başlayacak!

Mithat Gülşen: İstasyon ve Velioğlu’nda TOKİ konut projesi başlayacak!

Zonguldak AK Parti Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İstasyon Mahallesi ve Velioğlu Afet Evleri'nde halka seslendi. Gülşen, "İstasyon ve Velioğlu’nda TOKİ konut projemize başlayacak." dedi...




Zonguldak AK Parti Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İstasyon Mahallesi ve Velioğlu Afet Evleri'nde halka seslendi.


Seçim mitinglerini İstasyon ve Velioğlu Mahallesi Afet Evleri’nde sürdüren Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, muhalefetin belediyeye cenaze arabası almasına dahi karşı çıktığını belirterek, “Bunlar cenazemizi dahi ortada bırakırlar” dedi. İstasyon Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Mithat Gülşen, TCDD Garından kömür transferi yaptırılacağı söylentilerine cevap vererek, “Ben Belediye Başkanı olduğum sürece buradan asla kömür transferine izin vermem. Cesedimi çiğneseler dahi izin vermem. Bundan asla şüpheniz olmasın” dedi. Gülşen, kendilerinin halka iş-aş sağlamak için çalıştıklarını kaydederek, “Biz vatandaşımızın aş-iş derdini çekerken onlar ne yapıyorlar. Onlar boş işler peşinden koşuyor. Bülent Kantarcı Çaycuma’ya çok katlı otopark olmaz dedi. Ben ihaleyi yaptım. O da ihaleye girdi ve Çok katlı otoparkı yaptı. Parasını da Belediyemizden tıkır tıkır aldı. İstasyon Mahallesinin sıkıntılarını ancak ben gideririm. Bu bölgede  TOKİ  konutlarına başlayacağız” dedi. 


Velioğlu Mahallesi sakinleriyle gece mitinginde buluşan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “2004’te ben göreve geldiğimde Velioğlu Mahallesinin imar ıslah planları yoktu. Bu projeyi başlattım ve 2009’da tamamladım. Velioğlu’nda yol ve kanalizasyon çalışmalarını yaptığımız İmar planına göre uyguladık” dedi. Başkan Gülşen Velioğlu’nun suyu kesilmeyeceğini ifade etti. Gülşen, ”Irmağın diğer yakasıyla buranın su şebekesini ayırdık. Merkezdeki mahallelerde su kesilse bile Velioğlu Mahallesinde asla su kesintisi olmaz. Çaycuma’nın içme suyu kirli diyenlere inanmayın. Her ay Halk Sağlığı Merkezi şehrin birçok bölgesinden su numunesi alıyor ve tahlil ediyor. İçme suyu şebekesi su analizleri Belediyemiz İnternet sitesinde yayınladığımız gibi her vatandaşımız bizden, ilgili kurumlardan su analiz raporlarını alabilir. Bu suyu ben içiyorum. İstasyon’da söyledim. İstasyon ve Velioğlu’nda TOKİ konut projemize başlayacak, sizleri buralarda modern, kaliteli ve ucuz konutlara kavuşturacağız” dedi. 


Başkan Gülşen, 19 Mart’ta Türkiye’nin en büyük projelerinden birisi olan Filyos Limanı inşaatının ihalesinin Ankara’da yapıldığını hatırlatarak, “Ulaştırma Bakanlığındaki salonda biz Vadi belediye Başkanları, AK Partili Zonguldak Milletvekillerimiz ve Valimiz Ali Kaban ile Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri hepimiz oradaydık. Böyle büyük projenin ihalesinde Muhalefet partisi Milletvekillerinden, Belediye Başkan adaylarından kimse yoktu. Muhalefetin Çaycuma temsilcisi de yoktu. Bu zihniyet bizlere köprü yapamazsınız dedi. Biz iki köprü yaptık. 30 Mart’ta sizlerin desteği ile planladığımız iki köprü projesini de hayata geçireceğim” diye konuştu. Başkan Mithat Gülşen beraberinde Belediye Meclisi Üyesi Adaylarıyla birlikte Nihat Kantarcı Caddesindeki işyerlerini ziyaret ederek Esnaf’tan destek istedi. Esnafları tek tek dolaşan Başkan Gülşen, alışveriş yapan özellikle yaşlı ve genç bayanlardan ilgi gördü. Başkan Gülşen, ziyaretlerinde esnafın sorunlarını ve Belediyeden olan taleplerini de dinleyerek sorunlara çare olacağını vurguladı.



Ordu Yorum


Geri Dön