19 / 04 / 2024

Mithat Yenigün, Türkiye Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Mithat Yenigün, Türkiye Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün Türkiye Müteahhitler Birliği’ nin yeni başkanı seçildi. Mithat Yenigün, 3 yıl başkanlığı yürüten Emin Sazak’ tan görevi devraldı...




Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanlığı'ııa Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün seçildi. Görevi Emin Sazak'tan devralan Yenigün, "Yaratacağımız sinerjiyle, sorunlarımızı tek tek aşarak, çok daha güçlü, etkili ve iddialı bir sektör haline geleceğimizden şüphem yok" dedi. 

Kamuoyunun Fenerbahçe Spor Kulübü Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkan olarak tanıdığı Yenigün DEİK Türk-Katar İş Konseyi Başkanlığı, İnşaat ve Tesisat Sanayicileri İşverenler Sendikası Yüksek Danışma Kurulu Üyeliği ve Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği Üyeliği görevlerini de yürütüyor. 


3 YIL GÖREV YAPACAK 

TMB'nin 31'inci Olağan Genel Kurulu'nda seçilen ve önümüzdeki 3 yıllık dönemde görev alacak olan yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Başkan Vekilleri: Emre Ay kar (Yapı Merkezi), Necati Yağcı (Zafer İnşaat), Adnan Çebi (Makyol İnşaat), Edip Yenigün (Yenigün İnşaat), Cengiz Koksal (EKO İnşaat). 

Yönetim kurulunda ise Burak Talu (Doğuş İnşaat), Ayşen Telemez (Yaşar Özkan), İlhan Adiloğlu (Eser İnşaat), Celal Sever (Cesaş İnşaat), Can Aynagöz (MESA İnşaat), Selim Bora (Summa İnşaat) ve Tahsin Bağcı(STFA) bulunuyor. 


Sabah


Geri Dön