28 / 03 / 2024

Mithatcan Özer Asmalımescit'te 11.11 gece kulübünü açtı

Mithatcan Özer Asmalımescit'te 11.11 gece kulübünü açtı

Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithatcan Özer, Asmalımescit'te gece kulübü açtı



Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer, Beyoğlu Asmalımescit'te 11.11 adlı bir gece kulübü açtı. DJ Tangun ile ortak olan Özer, mekana doğum günü olan '11 Kasım'ı temsilen '11.11' adını verdi. 'House müzik' çalınan 750 kişi kapasiteli kulübün açılışı Mithatcan'ın doğum günü partisine dönüştü. Gecenin sürprizi ise Özgü Namal oldu. Mithatcan ile kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan güzel oyuncu, rol aldığı 'Hanımın Çiftliği' dizisinin Adana'daki setinden geldi. Mekana arka kapıdan giren Özgü Namal gecenin bitiminde gazetecilere yakalanmamak için yine arka kapıyı tercih etti.  İkili, üç gün önce Adana'da görüntülenmiş, bir barda sabaha kadar eğlenmişlerdi.  Namal ve Özer yakın çevresinde, ikilinin eylül ayında Suzan Kardeş konserinde tanıştıkları konuşuluyor.

'Makyaj Odası Şarkıları' adlı konserde sahneye çıkan ve 'Yüksek Yüksek Tepelere' şarkısını seslendiren oyuncu, Mithatcan'ı ilk kez kuliste görmüş.

Sezen Aksu gelmedi
Geceye, Mithatcan'ın annesi Sezen Aksu katılmazken, gece hayatının müdavimleri Cem Cantaş, Melisa Mızraklı, Mine Kalkapçıoğlu, Tuba Ünsal, Süreyya Yalçın gibi isimler mekanda sabaha kadar eğlendi. Sayit DURMAZ

Babadan denizci anneden müzisyen
SEZEN Aksu'nun eski eşi Sinan Özer'den olan oğlu Mithatcan, 1981 yılında doğdu. İngiltere'de müzik eğitimi aldı, Türkiye'ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi'ne devam etti. Bir dönem babasıyla birlikte yatçılık sektöründe çalıştı. Gece kulüplerinde DJ'liğin yanı sıra annesinin desteğiyle beste de yapan müzisyen en son Tarkan'a şarkı vererek adını duyurmuştu.
Akşam

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Mithatcan'ın mekanına şöhret yağmuru yağdı!
 
Sanat ve cemiyet dünyasının gözde simaları önceki gece Asmalı Mescit'e akın etti. Mithatcan Özer'in yeni mekanı '11.11'in açılışına Adana'da olan Özgü Namal da geldi!
Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'le yakınlaştığı iddia edilen Özgü Namal, önceki gece Mithatcan'ın işlettiği '11.11' adlı yeni mekanın açılışına katıldı.

ARKA KAPIDAN ÇIKTI
Asmalı Mescit'teki gece kulübüne girerken görüntülenen Özgü, hayli keyifli görünüyordu. Genç oyuncu gecenin ilerleyen saatlerinde mekandan ayrılırken gazetecilerle karşılaşmamak için arka kapıdan çıktı. Mithatcan Özer'in işlettiği mekanın açılışına sosyete ünlüleri de yoğun ilgi gösterdi. Nevbahar Koç, Mine Kalpakçıoğlu, Ömer Karacan, Rıfat Özbek, Cem Cantaş, Melisa Mızraklı gibi tanınmış simalar, '11.11'de eğlenen isimler arasında yer aldı. Mustafa Altıoklar, Burak Kut, Tuba Ünsal, Bennu Gerede ve Özkan Uğur da Asmalı Mescit'in yeni mekanını kutladı. Partiye yeni sevgilisiyle katılan Ece Uslu, gece boyunca sık sık dışarı çıkıp sigara içti.

SİGARA MOLASI
Oyuncu Ece Uslu, kapalı mekanlara getirilen sigara yasağından yana dertli. Parti boyunca sevgilisiyle birlikte sık sık dışarı çıkıp, sigara içti.
Yüksel Yavuz/Sabah


Geri Dön