24 / 04 / 2024

Mitsubishi Electric kış kampanyası bu ay bitiyor!

Mitsubishi Electric kış kampanyası bu ay bitiyor!

Mitsubishi Electric kış kampanyası bu ay bitiyor. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin, “Eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim” diyenlere seslendiği kış kampanyası 31 Aralık’ta sona eriyor.



Geliştirdiği üstün teknolojisi ile yaşam alanlarına konforu en tasarruflu şekilde sunan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin, “Eski teknoloji klima kullanacak kadar zengin değilim” diyenlere seslendiği kış kampanyası 31 Aralık’ta sona eriyor. Yılsonuna kadar Sezonsal Verimlilik Kriterleri’ne göre A, A+,  A++,  A+++ enerji sınıfındaki Mitsubishi Electric Klimalar’dan satın alanlar 1.250 TL’ye varan indirim fırsatından faydalanıyor. Yüksek enerji tasarrufunu indirim avantajıyla birleştiren Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kış kampanyası ile hem aile bütçesine hem ülke ekonomisine hem de çevreye katkı sağlamayı hedefliyor. Duvar tipi split modeller ile kampanyaya dahil döşeme tipi modellerde geçerli olan kışa özel kampanya boyunca Mitsubishi Electric Klimalar, Yapı Kredi World Kart’a özel 9 taksitle satışa sunuluyor.

A+++ konfor ve tasarruf Mitsubishi Electric Klimalarda


Isıtma ve soğutmada yüksek enerji tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric Klimalar, kışın sıcak yazın serin ev ve ofis konforunu düşük elektrik faturalarıyla sağlıyor. Mitsubishi Electric Klimalarla mekanlarda A’dan A+++’a kadar yüksek enerji tasarrufu ve konfor hakim oluyor.


Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin kış kampanyasına hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan, üstün teknolojisi ile konforu yeniden tanımlayan FH serisi Yeni Kirigamine Klimalar da dahil. Ortamdaki toz, bakteri, virüs ve alerjenleri yüzde 99’a varan oranda nötralize eden özel filtre sistemi Plasma Quad, bulunduğunuz yeri ve uzak noktalardaki sıcaklıkları algılayan, odada hiç kimse olmadığında otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçen 3D i-see Sensör ve hava akımı yönlendirme sistemleri ile Yeni Kirigamine daha önce hiç tecrübe etmediğiniz bir klima deneyimi sunuyor. 


Kampanya koşullarıyla ilgili detaylı bilgiyi klima.mitsubishielectric.com.tr internet sitesi ve 444 7 500 numaralı çağrı merkezinden almak mümkün. Evinize uygun klimayı ve konulması gereken doğru yeri belirlemek için Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin ücretsiz olarak sağladığı detaylı ve teknolojik keşif hizmetinden kesfetteam.com’u ziyaret ederek ya da 444 7 500 arayarak faydalanabilirsiniz.


Mitsubishi Electric Klima kış kampanyasının geçerli olduğu modeller


Krigamine Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ FH 25/35/50 VE; FH 25/35 VEHEZ)

Krigamine Zen Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ EF 35/35/42/50 VE2W/VE2B/V2S)

Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ SF 25/35/42//50 VE; MSZ GF60/71VE)

Comfort Inverter Duvar Tipi Split Cihazlar (MSZ HJ 25/35/50 VA)

Inverter Döşeme Tipi Cihazlar (MFZ KA 25/35 VA; MFZ KJ 25/35/50 VE)

Kampanya MSZ FH 50 VEHZ, S ve P serisi Mr. Slim cihazlar ve Multi Cihazlar dışındaki tüm duvar tipi split klimalar için geçerlidir.



Geri Dön