26 / 04 / 2024

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.



Kompakt yapı Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve Sezonsal Verimlilik Kriterleri'ne göre soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca bu seri cihazlar bir iç üniteye bir dış ünite montajı ile monosplit olarak veya yer tasarrufu sağlayan ve sekiz iç üniteye kadar bağlantı yapılabilen tek bir dış üniteyle multi sistem olarak da kullanılabiliyor. 


Mitsubishi Electric Kirigamine Zen serisi klimalar, soğutmada yönetmeliğin belirlediği en verimli sınıf olan A+++ enerji sınıfına ulaşan teknolojiye sahip. Isıtmada da segmentinin en verimli cihazlarından olan Zen serisi, A+++ enerji sınıfına kadar ulaşan modeller içeriyor. 


Doğaya dost, çevreci üretim anlayışıyla son teknoloji ve yüksek işçilik kalitesinin sinerjisinde üretilen Zen serisinin tasarımı otoritelerin onayı ile taçlandırıldı. Zen serisinin parlak yüzeyi ile ilgi çeken görünümü kolay temizlenebilmesi sayesinde ilk günkü yapısını uzun yıllar koruyabiliyor. 


TASARIMI cihazların her türlü iç mimari yapıya uyumunu sağlarken beyaz, gümüş ve siyah renk seçeneklerine sahip. Cihazlarda kullanılan yüksek verimli kompresör ve ısı değiştiriciler serinin tüm kapasitelerinin kompakt tek bir kasa içerisinde yer almasını sağlıyor. Genişliği sadece 895 mm, derinliği ise 195 mm olan iç ünite ebatları, cihazların montaj yeri alternatiflerini artırıyor, iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor. 


Vatan


Geri Dön