24 / 04 / 2024

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.



Mitsubishi Electric Klima Sistemleri imzalı Yeni Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır. Ortamla uyumlu 3 farklı renk seçeneği sunan Zen Klimalar, A+++ enerji sınıfı özelliğiyle de öne çıkıyor.


Güzellik, performans ve tasarruf bir arada


Modern çizgilerdeki Yeni Kirigamine Zen Klimalar, düşük enerji tüketimi ile yüksek ısıtma ve soğutma performansını bir araya getiriyor. Sezonsal Verimlilik Kriterleri’ne göre soğutmada A+++, ısıtmada A++ enerji sınıfında yer alan Zen Klimalar, az enerji ile çok iş yapıyor. Geniş kapasite seçenekleri ile tüm kullanıcı taleplerine cevap veren Zen Klimalar konfordan da ödün vermiyor.


Şık ve sade tasarımı ile tüm mekanlarla mükemmel uyum


Modern iç mekan dekorunuzu tamamlamak için geliştirilen Yeni Kirigamine Zen Klimalar, içerisinde bulunduğu ortam ile doğal bir uyum sağlayan 3 farklı renk alternatifi sunuyor. Beyaz Zen ferahlığı, Siyah Zen asaleti, Gri Zen ise sakinliği yaşam alanlarına katıyor.


Yaprak hışırtısına eş değer ses seviyesi


İnsan kulağının neredeyse algılayamayacağı yaprak hışırtısına eşdeğer (21 desibel) bir ses seviyesi ile yıl boyunca ideal iklimlendirme sağlayan Yeni Kirigamine Zen Klimalar; işyerleri ile evlerde özellikle bebek ve yatak odalarında sakin ve huzurlu ortamlar sunuyor.


Toz yok, koku yok…


Yeni Kirigamine Zen Klimalar’ın diğer bir üstün özelliği ise Nano Platinyum Filtre teknolojisi. Koku giderme etkisi yaratan platinyum seramik parçacıklardan oluşan bu antibakteriyel filtre, üç boyutlu yüzeyi ile çok daha geniş bir etki alanı yaratıyor. Nano Platinyum Filtre, çok iyi toz toplama kabiliyeti yanında üstün hava temizleme etkisi ile ortamın konfor seviyesini daha da yükseltiyor.


Haftalık ısı programı yapmak mümkün


Yeni Kirigamine Zen Klimalar’da uzaktan kumanda ile haftalık ısı programı yapmak mümkün. Kullanıcılar ayarlanan zaman periyoduna göre ısı programını yapabiliyor. Zen Klimalar ayarlanan çalışma saatlerinde otomatik olarak açılıyor ve kapanıyor.



Geri Dön