28 / 03 / 2024

Mitsubishi'de ikinci klimasını Comfort Inverter seçene yüzde 50 indirim!

Mitsubishi'de ikinci klimasını Comfort Inverter seçene yüzde 50 indirim!

Yaşam alanlarında dört mevsim konforun adresi olan Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri, yoğun ilgi gören yaz kampanyasının ardından şimdi de Eylül ayına özel bir kampanya başlattı.



1-25 Eylül tarihleri arasında Mitsubishi Electric Klimalar’dan bir klima alanlar KDV ödemiyor, aynı anda ikinci klima olarak Comfort Inverter serisinden MSZ-HJ35VA modelini seçenler ise ilk klimanın KDV indirimine ilave olarak ikinci klimayı yüzde 50 indirimle alıyor.


Mitsubishi Electric’ten A+++ konfor ve tasarruf


Isıtma ve soğutmada yüksek elektrik tasarrufu sağlayan ve Sezonsal Verimlilik Kriterleri’ne göre A, A+,  A++,  A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric Klimalar, kampanya boyunca Yapı Kredi World Kart’a peşin fiyatına vade farksız 9 taksitle satışa sunuluyor. Mitsubishi Electric Kalitesi’ni garantileyen Mitsubishi Electric Klimalar, çevreye ve insan sağlığına duyarlı.


Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin stoklarla sınırlı olan Eylül ayı KDV indirimi kampanyası; Kirigamine Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ FH 25/35/50 VE/VEHZ modelleri), Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ SF 25/35/42/50 VE, MSZ-GF 60/71 VE modelleri) ve Comfort Inverter Duvar Tipi Split Klimalarda (MSZ HJ 25/35/50 VA modelleri) geçerli. Kampanya koşullarıyla ilgili detaylı bilgiyi klima.mitsubishielectric.com.tr internet sitesi ve 444 7 500 numaralı çağrı merkezinden almak mümkün.



Geri Dön