29 / 03 / 2024

Mittal İnşaat Grubu Türkiye'de inşaat sektörüne yatırım yapacak!

Mittal İnşaat Grubu Türkiye'de inşaat sektörüne yatırım yapacak!

Dünya çelik devi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, Türk inşaat sektöründen çok etkilendiklerini belirterek, yatırım yapacaklarının mesajını verdi. Mittal, "Türkiye'de bazı yatırımlarımız var. Bunları artırmak için buradayız dedi.



Dünya çelik devi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, Türk inşaat sektöründen çok etkilendiklerini belirterek, yatırım yapacaklarının mesajını verdi Dünyanın önde gelen çelik üreticisi Hintli Mittal'in, Türkiye'de hızlı gelişen inşaat sektörüne yatırım yapabileceği belirtiliyor. TürkiyeDünya Ticaret Köprüsü'nün 20'ncisi İstanbul'da yapılırken, 100 ülkeden yaklaşık bin kadar iş insanı katıldı. 


Etkinliğe katılanlar arasında ArcelorMittal'in inşaat grubu da vardı. Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türkiye'de bazı yatırımlarımız var. Bunları artırmak için buradayız. Türk inşaat sektörünün gelişiminden çok etkilendik" dedi. 


Alternatif pazar bulmak için 20. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'nün inşaat ve mobilya ana başlığı altında toplandığını belirten yetkililer, şu açıklamalarda bulundu: "înşaat tüm dünyada çok önemi bir sektör. Sosyal olaylarm önlenmesi için devletlerin de ön plana çektiği konu. 


Bu köprümüze de geçmişte olduğu gibi yoğun bir talep var. Taraflar arasında gerçekleştirilen ikili iş görüşmelerinde anlaşmalar imzalandı. Yurt içinden de yoğun katılım gerçekleşti." Alfemo Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Davulcuoğlu da etkinliğe katılanlar arasmdaydı. Davulcuoğlu, "Satışlarımız Afrika'da ve Ortadoğu'da iyi gidiyor. Mısır'da da büyümeye devam ediyoruz. Ticaret köprüleri bu bölgelerde daha fazla iş yapmamız için bizlere oldukça iyi bir ortam sağlıyor. Alternatif ihracat pazarları keşfetmek için burası biçilmiş kaftan" dedi. 

İstanbul'daki Ticaret Köprüsü toplantılarına Hintli çelik devi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal de katıldı. 


Sözcü 


Geri Dön