27 / 04 / 2024

Mix Kayseri’nin 21’inci mağazası açıldı!

Mix Kayseri’nin 21’inci mağazası açıldı!

Anadolu’nun ilk butik yaşam merkezi Mix Kayseri’nin 21’inci mağazasının açılış kutlaması başladı. Relansman etkinliklerinde Merve Özbey ve Edis sahne aldı.




Anadolu’nun ilk butik yaşam merkezi Mix Kayseri’nin 21’inci mağazasının açılış kutlaması başladı.

Kutlamalar öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Başyazıcıoğlu, Mix Kayseri’nin 21’inci ve son mağazasının da hizmete girmesi ile birlikte tam kapasite hizmet verecek olan merkezin kutlamasını ve tanıtımını yapmaya başladıklarını dile getirdi ve; “Grubumuz ülkemize değer yaratarak ekonomik, sosyal ve kültürel büyümeye de katkıda bulunmuş Kayseri’nin öncü kuruluşlarındandır. Bildiğiniz üzere Başyazıcı Grup’un temelleri 1953 yılında gıda ve besicilik faaliyetleri ile başlayıp inşaat, alışveriş merkezi, turizm, perakende, enerji ve tekstil gibi bir çok alanda devam etmektedir. Bugün de burada Kayseri’de hayata geçirdiğimiz ve Haziran ayında kapılarını açtığımız Mix Kayseri’nin açıldığı günden bu yana sergilediği başarıyı hep birlikte kutlamak istedik. Malumunuz ülkemiz genelinde çok sayıda şehit vererek zor günler atlattık. Bu zor günlerde umudumuzu yitirmeyip daha güçlü ve bir daha böyle günleri yaşamayacak bir Türkiye için yatırımlarımıza hız kattık. Kayseri’ye kazandırdığımız Anadolu’nun ilk butik yaşam merkezinin başarısını kutlarken yaklaşık 50 milyon lira ile ekonomimiz ve istihdamımıza sağladığımız katma değerin de haklı gururunu yaşıyoruz” diyerek, sözü organizatörlere devretti. 


KAYSERİLİ EĞLENCEYİ MİX’LİYOR!


Klasik AVM algısını yıkarak, Kayseri’ye 21 mağazalı bir yaşam merkezi sunan Başyazıcı Grubu, gerçekleştirilen ve çeşitli şovlardan oluşan relansman etkinliğiyle sezonu açtı. Kiralama ve yönetimi yine Başyazıcı Grubu tarafından yapılan, Kayseri’nin ilk yaşam merkezi Mix Kayseri, Kapadokya bölgesine ve kış turizminin cazibe merkezi olan Erciyes Dağı’na yakınlığı ile sadece Kayseri halkına değil tüm yerli ve yabancı turistlere hitap ediyor. 13 bin metrekarelik alana kurulu yaşam merkezi, 5 katlı bina içerisinde 8 bin 100 metrekare kiralanabilir alanı, kapalı ve açık otopark alanları ile hizmet veriyor. Mix Kayseri, yeme-içmeyi ve sosyalleşmeyi seven, keşfetmeye ve farklılıklara açık, sağlıklı yaşamı önemseyen tüm ziyaretçilerini bekliyor. Mix Kayseri ile herkesin keyfi yerine geliyor. Kayseri, yeni yaşam merkezi anlayışıyla eğlenceyi mix’liyor.


MERVE ÖZBEY VE EDİS, HAYRANLARIYLA BULUŞUYOR


Relansman etkinliklerinde sahne alan Merve Özbey ve Edis, Kayserili hayranlarıyla bir araya geliyor.  Göz dolduran sahne şovları ile Merve Özbey ve Edis hayranları güzel bir haftasonu geçiriyor. ‘#haftasonumixteyiz’ hashtagiyle sosyal medya paylaşımlarının da yapıldığı etkinliklerde keyifli dakikalar yaşanıyor.  8-9 Ekim’de gerçekleşen Mix Kayseri’deki relansmanda konserlerin yanı sıra Power Extreme Show, Graffiti Show, Bungee Jumping, Big Airbag, Tırmanma Duvarı, Şişme Rodeo ve DJ performansları da ziyaretçilerin güzel bir gün geçirmelerini sağlıyor.


Kayseri Anadolu Haber



Geri Dön