26 / 04 / 2024

MNG Blue Boutique Atakent ne zaman teslim?

MNG Blue Boutique Atakent ne zaman teslim?

Firma: MNG Holding

Proje: Halkalı MNG Blue Boutique

Konutların alanlarının 51,75 metrekareden başlayıp, 155,92 metrekareye kadar yükseldiği MNG Blue Boutique Atakent ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen teslim deniliyor. Proje, MNG Holding tarafından inşa ediliyor...



İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen MNG Blue Boutique Atakent ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje,  276 adet konut ve 6 adet dükkandan oluşuyor. 


Atakent MNG Blue Boutique projesinin sosyal donatı alanları arasında;  yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanı mevcut. 


MNG Holding projesi olarak inşa edilen MNG Blue Boutique Atakent ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Proje, 14 bin 300 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 


MNG Blue Boutique Atakent ne zaman teslim?


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği MNG Blue Boutique Halkalı projesinde yer alan konutların alanları 51,75 metrekare ile 155,92 metrekare arasında değişiyor. 


Konut satışlarına devam edilen MNG Blue Boutique Atakent ne zaman teslim sorusuna cevap olarak teslimler hemen gerçekleşiyor deniliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.


MNG Blue Boutique Atakent iletişim bilgileri

Telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön