24 / 04 / 2024

MNG Blue Boutique ne zaman teslim edilecek?

MNG Blue Boutique ne zaman teslim edilecek?

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Blue Boutique

MNG Blue Boutique Evleri'nde stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Projede daire fiyatları 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki MNG Blue Boutique ne zaman teslim edilecek?



İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'ya bağlı Atakent'te inşa edilen  MNG Blue Boutique  Evleri  MNG Holding   imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 14 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


MNG Blue Boutique ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 51,75 metrekare ile 155,92 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Toplamda 276 adet konut ve 6 adet dükkandan meydana gelen MNG Blue Boutique Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor.


MNG Blue Boutique ne zaman teslim edilecek sorusuna hemen yanıtını verebiliriz. Projenin sosyal alanları arasında; toplam 356 araçlık kapalı ve açık kontrollü, güvenlikli otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanı yer alıyor. 


MNG Blue Boutique Atakent iletişim

Telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön