19 / 04 / 2024

MNG Residence ne zaman teslim?

MNG Residence ne zaman teslim?

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Residence

MNG Residence ne zaman teslim? sorusuna haberimizden yanıt bulabilirsiniz. MNG Holding tarafından Erzurum'da hayata geçirilen ve 460 konuta yer verilen projede 11 bin 700 metrekarelik yeşil alana yer veriliyor...



3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilen MNG Residence, Erzurum'da yükseliyor. Proje Erzurum Yakutiye Bölgesi'nde yer alıyor.


MNG Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.


MNG Residence ödeme planı


Minimum yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen MNG Residence, 68 bin metrekare arsa alanı üzerine  MNG Holding  tarafından konumlandırılıyor.


MNG Rezidans, fitness center, jeneratör, teknik ekip,hamam, dinlenme alanları otopark gibi alanlara da sahip. Projede 200 bin metrekarelik alışveriş merkezine de yer veriliyor.


MNG Residence ne zaman teslim?


Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen MNG Rezidans, toplam 460 adet konuttan oluşuyor. Projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin TL olarak belirlendi.



MNG Residence ne zaman teslim? sorusuna detaylı yanıt için (0212) 548 48 38 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile iletişime geçebil


Telefon: (0212) 548 48 38

Web adresi: www.mngresidence.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön