19 / 03 / 2024

MNG Rezidans Erzurum fiyatları!

MNG Rezidans Erzurum fiyatları!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Residence

MNG Rezidans Erzurum fiyatları listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin TL olarak belirlendi. Ramazandan sonra satışa çıkarılması beklenen MNG Rezidans'da teslimler 2016 yılında gerçekleşecek...



Stüdyo daireden 5 oda 1 salon daireye kadar konut tiplerinin sunulduğu MNG Rezidans projesi 4 bloktan meydana geliyor. MNG Rezidans projesi Erzurumda hayata geçiriliyor.


68 bin metrekare arasa alanı üzerinde hayata geçirilen MNG Rezidans Erzurum projesi ramazan bayramından sonra satışa çıkarılacak. MNG Rezidans Erzurum fiyatları bilgisinden önce proje detayları ile devam edelim.


MNG Holding imzası ile inşa edilen MNG Rezidans Evlerinde 11 bin 700 metrekare yeşil alan olacak. Ayrıca Erzurum MNG Rezidans'ta 200 bin metrekare alana sahip olan AVM yapılacak.


Erzurum MNG Rezidans Konutlarının içinde ayrıca sauna, otopark, sosyal yaşam alanları, fitness center, teknik ekip, jeneratör ve hamam gibi imkanlarda yer alacak. MNG Rezidans Erzurum fiyatları şöyle:


MNG Rezidans Erzurum fiyatları: 


MNG Rezidans satılık daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 2 bin TL olarak belirtiliyor.


MNG Rezidans ödeme planı:


MNG Rezidans projesinde seçilen daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor. Geriye kalan yüzde 75'lik tutar ise banka kredisi kullanılarak taksitli bir şekilde ödenebiliyor. 


MNG Holding MNG Rezidans teslim tarihi:


MNG Holding MNG Rezidans projesi 'nde daire teslimleri 2016 yılında yapılacak.  MNG Holding  MNG Rezidans satış ofisi ile 0212 548 48 38 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 


Telefon: 0212 548 48 38

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön