19 / 03 / 2024

MNG Rezidans Erzurum teslim tarihi!

MNG Rezidans Erzurum teslim tarihi!

Firma: MNG Holding

Proje: MNG Residence

Erzurum MNG Rezidans projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor ve geriye kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. MNG Rezidans Erzurum teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlendi.



68 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen  MNG Residence  projesinde satışlar Ramazan bayramından sonra gerçekleşecek.


MNG Holding girişimi ile 4 blok halinde yükselen MNG Rezidans projesi Erzurum'da konumlandırılıyor.  MNG Holding  MNG Residence projesinde stüdyodan 5+1 daireye kadar konut tipleri olacak.


Erzurum MNG Residence projesinde 200 bin metrekare AVM alanı ve 11 bin 700 metrekare yeşil alan inşa edilecek. MNG Rezidans Erzurum teslim tarihi bilgisinden önce projenin satış fiyatlarından bahsedelim.


MNG Rezidans Erzurum satılık daire:


MNG Rezidans Evlerinde yer alan daireler metrekare birim fiyatı üzerinde satılacak. Projenin metrekare birim fiyatı ise 2 bin TL olarak belirlendi. MNG Holding MNG Residence ödeme planı şöyle:


MNG Rezidans ödeme planı:


Erzurum MNG Rezidans Evlerinde yüzde 25 peşinat veriliyor. Geriye kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak vadelendirilebiliyor. MNG Rezidans Erzurum teslim tarihi şöyle:


MNG Rezidans Erzurum teslim tarihi:


Erzurum MNG Residence Konutlarında daireler 2016 yılında teslim edilecek.


Erzurum MNG Residence projesinde fitness center, teknik ekip, jenaratör, hamam, sauna, otopark ve sosyal yaşam alanları gibi imkanlarda yer alıyor.


Telefon: 0212 548 48 38

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön