25 / 04 / 2024

Mobilimo AVM'de mağazalar kiraya veriliyor!

Mobilimo AVM'de mağazalar kiraya veriliyor!

İnegöl' de hayata geçirilen ve yapımına başlandığı andan itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM'nin beklenen lansmanı başladı.





Murat Arpacı "Bir firmanın kalitesini yaptığı işler belirler. Bu projede Çelebiler İnşaat ve Nettel Group çalışmak benim için bir gurur kaynağı" dedi. 


İnegöl' de hayata geçirilen ve yapımına başlandığı andan itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM'nin beklenen lansmanı başladı. 


İNEGÖL EN İYİSİNE LAYIK 

Kaliteli bir otomobil için Almanya, kahve için Kolombiya ne ise mobilya için de İnegöl'ün o anlama geldiğini söyleyen Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı "İnegöl, Türkiye mobilya ihtiyacının yarısını karşılıyor. Aynı zamanda 4 adet organize sanayisi bulunan tek ilçe konumunda. 


Bu nedenle bu lokasyonda mobilyacılara özel bir AVM projesi kaçınılmaz oldu. İnegöl Türkiye mobilyacılığında lokomotif bir ilçe, yılda 2 milyar dolarlık bir ihracat hacmi var. Dünya devleri ile başa baş rekabet eden birçok firma bölgemizde bulunuyor. Bu yüzden İnegöl Mobilyacıları her şeyin en iyisine layık" ifadelerini kullandı. 


METREKARESİ 18 TL-DEN... 


Projeye başlamadan önce yaklaşık 3 bin 500 mobilyacıyla anket yaptıklarını vurgulayan Arpacı, "Taleplerden yola çıkarak fastfood alanları, çocuklar için oyun alanları, teras kafeteryaları ve bankaları Mobilimo'ya taşıdık" dedi. 


Mağazaların 540 metrekareden bin 540 metrekare'ye kadar kullanım alanına sahip olduğunu belirten Arpacı, "Her biri 3 katlı ve geniş cepheli 66 adet mağazamız var. Avrupa'nın en büyük 2. mobilya AVM' si olacak. Şu anda fiyatlarımızı belirledik. Ve önceliğimizi kiralama olarak tespit ettik. Metrekaresini sadece 18 TL' den başlayan fiyatlarla kiralayacağız. Ayrıca aidatlar da çok cüzi olacak. Amacımız bu sektöre değer katmak ve bu bölgenin markalaşmasını sağlamak" şeklinde konuştu. 


Bursa Hakimiyet



Geri Dön