29 / 03 / 2024

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor.



İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor. Milli ve Interpromob UR-GE katılım organizasyonuyla Türkiye’den 38 firma 4 bin metrekare alanda ziyaretçilerini ağırlayacak.


Çin’in önemli üretim merkezlerinden olan Guangzhou şehrinde 18-21 Mart 2016 tarihlerinde kapılarını açacak olan Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016 bu yıl 36. kez düzenleniyor. 


Klasik ve modern ev mobilyası, ofis, mutfak, bahçe mobilyaları, mobilya üretimi için gerekli hammaddeler, mobilya aksesuarları ve ev tekstili gibi ürünlerin sergilendiği fuar pazarın en önemli temsilcilerini aynı fuarda bir araya getirecek. İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç de, fuar katılımcısı firmaları ziyaret ederek katılımcı firmalarımıza başarı dileklerini iletecek.


Çin’in pazar payından almanın yanı sıra Çin’e mobilya ihracatı yapma konumuna gelen Türk mobilya sektörü bu yıl milli ve UR-GE katılımı ile fuar katılım alanını ikiye katladı. Türk mobilya sektörü bu sayede, geniş hacimde üretim kapasitesine sahip Çin pazarında var olduğunu kanıtlayacak.


Türk mobilyası imajının güçlendirilmesi amacıyla hazırlanan trend alanında sergilenen katma değeri yüksek Türk malı mobilyalar dünyanın dört bir yanından fuara katılan binlerce üretici, toptancı ve ithalatçı firmaların beğenisine sunuluyor. Türkiye milli ve Interpromob UR-GE katılım ile trend alanları sayesinde fuar içinde geniş bir alanda Türk mobilyaları sergilenme fırsatı buluyor.


Türkiye mobilya sektörü tanıtımı adına büyük önem arz eden CIFF 2016 Fuarı’nda Türk mobilyaları toplam 4.000 m2’lik bir alanda tüm dünyaya tanıtılarak dünyanın dört bir yanına ihracat olanakları sağlayacak.







Geri Dön