25 / 04 / 2024

Mobilya sektörü Çin CIFF Guangzhou Fuarı'nda buluşuyor!

Mobilya sektörü Çin CIFF Guangzhou Fuarı'nda buluşuyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Dünya’nın 2. en büyük mobilya fuarı olan Çin CIFF Guangzhou ile uzak coğrafyalardaki ülkelerle 18-22 Mart 2015 tarihlerinde bir araya gelecek.



Türk markaları, CIFF Guangzhou Fuarı’yla, uzak coğrafyalardaki birçok ülkeyle işbirliklerini artırmayı hedefliyor.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 18-22 Mart 2015 tarihleri arasında Çin’de ‘CIFF Guangzhou’ fuarına katılıyor. Dünyadan pek çok ülkenin katılımıyla gerçekleşen ‘CIFF Guangzhou’ fuarı Türk mobilyacısının dünyanın birçok ülkesinden mobilya sanayicisi ile ticari ilişkiler geliştirilmesine olanak sağlıyor.


Geçtiğimiz yıllarda da katılım gösterilen CIFF Guangzhou fuarında Türk mobilyacısı bu kez hedeflerini bir adım daha büyüterek Çin kapılarını aralıyor. Fuar öncesi değerlendirme yapan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı İsmail Doğan “Çin dünyanın 2. en büyük mobilya fuarına ev sahipliği yapıyor. Dolayısıyla böyle bir fuara milli katılım sağlamak, Türk mobilyacısı adına oldukça gurur verici. Geçen yıllarda da gerçekleştirilen fuardan sonra Türk mobilyacısı ilk kez Çin’e mobilya sattı .Çin dünyanın en çok üretim ve ihracat kapasitesine sahip ülkeleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla Türk mobilyasının Çin’de sergileniyor ve satılıyor olması bizim için oldukça önemli. 2023 yılında 10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ulaşmak için daha uzak coğrafyalarla ticari ilişkiler kurmamız gerekiyor. Bu coğrafyalara ulaşmak için de navlun desteğinin olması gerekiyor. Navlun desteğiyle Türk mobilya ihracatının artacağını, Dünyada markalı mobilya denildiğinde en fazla Türk mobilya markalarının geleceğini düşünüyoruz” dedi.


Dünyanın en büyük 2. mobilya fuarı olan CIFF Guangzhou, 27 Ocak-1 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşen İSMOB 2015’ten sonra dünya mobilya sektörünü bir kez daha bir araya getiriyor ve fuara Çilek, Doğtaş, Teleset, Newjoy ve Rendi Mobilya ile birlikte toplam 16 MOSDER üyesi katılıyor. 



Geri Dön