26 / 04 / 2024

Mobilya Test Laboratuarı, Modef Expo ile açıldı!

Mobilya Test Laboratuarı, Modef Expo ile açıldı!

Mobilyanın başkenti İnegöl de İfor Fuarcılık tarafından 26. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (Modef Expo) kapılarını ziyaretçilerine açtı 2012 yılı mobilya tasarımlarının görücüye çıktığı fuarla birlikte Türkiye de ilk olan  mobilya test laboratuarı da açıldı



Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl ün her geçen gün kendini geliştirdiğini belirterek İnegöl , köftesi, Oylat kaplıcası ile kendini yenileyen bir kent. İl gibi bir ilçe, Bunu ortaya koyduğumuz yeniliklerle desteklememiz gerekiyor. Dünyanın her noktasına mobilya gönderecek alt yapımız var .Özgün tasarımlarımızla daha da ön plana çıkıyoruz ifadelerini kullandı.

Almanlar bizden etkilendi

Tüv Rheinland Manfrend Bayerlein,İnegöl de açılan loboratuarın önemine işaret etti. Türkiye de ki ekonomik gelişmelerin kendisini etkilediğini ifade etti. Bayerlein , Bağımsız mobilya test laboratuarının açılışı bizim için çok önemli.Bu konuda mobilyaların ergonomik olup olmadığını tespit ediyoruz. Ürün kalite ve güvenliğini,uzun ömürlülüğünü test ediyoruz. Buradaki yatırımın tamamen doğru olduğundan hiç şüphem yok. Türkiye bir çok alanda başarılı. Mobilyada da hedeflere ulaşmak çok yakın şeklinde konuştu.

Mobilyalar göz doldurdu

Fuara katılan firmalar birbirinden özgün tasarımları ve kaliteleri ile ziyaretçileri büyüledi. Yoğun ilgi gören tasarımlar İnegöl Mobilyası nın farkını bir kez daha ortaya koydu.


23 Ekim tarihine kadar açık olacak olan fuara yoğun katılım gösteriliyor.

17 23 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Modef Expo Fuarı 25.000 m2 alanda 145 katılımcı ile gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda İnegöl ilçesinde düzenlenen fuarda 2.000 kişinin üzerinde de yabancı konuk misafir edilecektir.

 

 


Geri Dön