19 / 04 / 2024

Mobilya ve beyaz eşyada kaçırılmayacak fırsatlar!

Mobilya ve beyaz eşyada kaçırılmayacak fırsatlar!

Vergi indirimine firmaların kampanyaları da eklenince, beyaz eşya ve mobilyada kaçırılmayacak fırsatlar doğdu. 2 bin 300 liraya tüm eşyaları yenilemek mümkün



Geçtiğimiz ay uygulanmaya başlayan vergi indirimiyle birlikte beyaz eşya ve mobilya sektörü hareketlendi. Tüketiciler erteledikleri ihtiyaçlarını giderme fırsatı buldu. Mobilya ve beyaz eşya sektöründeki bu canlılığı yerinde görmek, değişen fiyatları araştırmak için perakendecileri gezdim. Vergi indirimine bir de markaların kendi indirimleri eklenince, ortaya kaçırılmayacak fırsatlar çıkıyor. Genellikle stoktaki ürünleri bitirmeye yönelik pek çok ödeme seçeneği sunan satıcılar, kısa sürede ellerindeki ürünleri bitirmeyi hedefliyor.

HER EVE, HER KESEYE UYGUN
Birçok mağazada, peşin ödemelerde indirim oranı daha da büyüyor. Hatta, taksitli ödemelere bile indirim yapan firmalar var. 2 bin 367 TL'ye çamaşır makinesinden fırına kadar tüm beyaz eşyalarınızı ünlü markalardan temin edebiliyorsunuz. Biraz hesaplı düşündüğünüzde 3-4 bin lira vererek bunlara mobilyaları da ekleyebilirsiniz.
Takvim


Geri Dön