29 / 03 / 2024

Mobilyacılar, İzmir'de Mobilya Alışveriş Merkezi kuracak

Mobilyacılar, İzmir'de Mobilya Alışveriş Merkezi kuracak

İzmirli mobilyacılar bir araya gelerek Gaziemir'in en gözde yerinde 17 bin 310 metrekarelik alan satın aldı. Sektör temsilcileri Carfi Grup'tan aldıkları alana Mobilya Alışveriş Merkezi (AVM) kurmak için proje başlattı



Gaziemir'de 17 bin metrekarelik yer satın alan sektör temsilcileri, ürünlerini satacakları bir alışveriş merkezi kurmak için harekete geçti

İzmirli mobilyacılar bir araya gelerek Gaziemir'in en gözde yerinde 17 bin 310 metrekarelik alan satın aldı. Sektör temsilcileri Carfi Grup'tan aldıkları alana Mobilya Alışveriş Merkezi (AVM) kurmak için proje başlattı.

EGE İşž KOOP (S.S. Ege Toplu İşyeri Yapı Kooperatifleri Birliği) bünyesinde yer alan S.S.  İzmir  Dekor Plaza Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'ni oluşturan mobilyacılar, İzmir-Aydın yolu üzerinde, Gaziemir Serbest Bölge kavşağında, Akçay Caddesi cepheli toplam 55 bin metrekare kapalı alanda, mobilyadan perdeye, ev elektroniğinden ev aksesuvarına kadar her tür ihtiyaca cevap verecek ürünlerin satılacağı bir tesis kuracak.

'TALEP çOK FAZLA'
Alışveriş merkezinde 123 adet mobilya-dekorasyon mağazası, 15 bin metrekare kapalı otopark, tenis kortu, mini golf sahası, restoran, kafe ve fast food alanları bulunacak. Merkezin Türkiye'nin ilk ve tek mobilya AVM'si olacağı belirtiliyor.
Proje, meslek camiası ve yerel yönetimlerce heyecanla karşılandı. Yaklaşık 60 milyon dolarlık bir yatırım öngörülen projenin önemli bir ihtiyaca cevap vereceği düşünülüyor. Ege Bölgesi'nin mobilya imalat ve ihracatına ciddi anlamda canlılık getireceği tepmin edilen proje, yeni kurulan İzmir Fuarı'na 500 metre uzaklıkta yer alıyor.

09.00-22.00 saatleri arasında, haftanın 7 günü hizmet verecek alışveriş merkezi aynı zamanda sosyal etkinliklere de evsahipliği yapacak.

Gaziemir'de yer alacak Mobilya Alışveriş Merkezi projesi hakkında bilgi veren EGE İşž KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Eryılmaz, 'Ev mobilyası, ofis mobilyası, aydınlatma, bebek ve genç odası mobilyası, mutfak ve dekorasyon, perde ve mefruşat, halı, zücaciye, beyaz eşya ve ev elektroniği, aksesuvar grupları ile ev tekstili konularında hizmet verecek sınırlı sayıdaki işyerlerine sahip olmak isteyenler acele etmeli. Zira çok yoğun bir taleple karşılaştık' dedi.

Eryılmaz, 'Öncelikli hedefimiz İzmir mobilyacı esnafının bu projede yer almasını sağlamaktır. Tüketicilerimize güvenle alışveriş yapabilecekleri modern bir tesis sunmayı hedefliyoruz' diye konuştu.

İçinde neler olacak
- 123 adet mobilya-dekorasyon mağazası
- 15 bin metrekare kapalı otopark
- Tenis kortu
- Mini golf sahası
- Restoran, kafe ve fast food alanları
YeniAsır


Geri Dön