26 / 04 / 2024

Mobilyacılardan Mesut Akgül’e teşekkür ziyareti!

Mobilyacılardan Mesut Akgül’e teşekkür ziyareti!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Samsun Yolu üzerindeki mobilya showroomu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.




Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Akgül’e odanın faaliyetleri hakkında bilgi veren Taklacı, Samsun Yolu üzerinde inşaatı devam eden ve Ekim sonunda tamamlanması planlanan mobilya showroomu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Lalahan’a depolama alanı

Ziyarette,  Ankara  Büyükşehir Belediyesi tarafından Lalahan’a yapılacak sanayi depolama alanı da gündeme geldi. Mobilyacılar Odası Başkanı Taklacı, Siteler esnafının da yer alacağı depolama alanı çalışmalarında Başkan Akgül’den destek istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, en kısa zamanda odayı ziyaret edeceğini belirterek, ”Mamak Belediyesi olarak her zaman alın teri ile çalışan, üreten esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.



Mamak Belediyesi


Geri Dön