19 / 04 / 2024

Mobilyada açık renkler moda!

Mobilyada açık renkler moda!

Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, bu sezon olduğu gibi yeni yılda da açık renkli ve çiçek desenli mobilyaların moda olacağını söyledi...




Yaklaşık 700 firmanın bulunduğu  Adana  Mobilyacılar Sitesi'nde kaliteli ve ince işçilik gerektiren mobilyalar üretildiğini aktaran Yalçın Avcı, kentin özellikle klasik mobilya iskeleti üretiminde ülkenin lideri olduğunu kaydetti. 


Modayı takip edip isteğe uygun tasarım ve üretim yapılabildiğine dikkat çeken Yalçın Avcı,"Bu yıl olduğu gibi gelecek yıl da mobilyada moda, biraz daha açık renkler ve tonları. Yine eskitme yapılan, varak tarzında el işçiliğinin öne çıktığı ürünler popüler olacak. Krem ve beyaz renklerin yanı sıra koltuk ve çekyatlarda da papatya gibi çiçekli desenler moda. Öte yandan mobilya alacak olanların, ürün iskeletinin gürgen ağacından olmasına özen göstermeleri gerekiyor. Sağlamlık ve sağlık açısından bu çok önemli. Gürgen ağacından yapılan ürünler tercih edilmeli. 


Mobilya alacak olanların tek bir yerde takılı kalmaması gerekiyor. Alışveriş yapacak olanlar, dolaşıp ürün ve fiyat araştırması yapsınlar. Sunulan ürünü ve fiyatlarını karşılaştırsınlar. Acele edip yanlış adım atmasınlar. Tüketicinin araştırma yapması lehinedir. Adana Mobilyacılar Sitesi'nde yüzlerce firma var. Bol alternatifli bir araştırmayı yapabilirler. Onları her zaman bekliyoruz."


Dha


Geri Dön